2777
2789
عنوان

علائم بارداری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 40 پست
واقعا تا ماهه چندم؟؟آخه میگن اصلا امکان نداره

غلط کرد هرکی گفت ندونسته یه چیزی میگن حتی خود دکترها ..من ماه اول سه روز کامل نواربهداشتی میزاشتم خونریزیمم زیادبود.ماه دومم همینطور ..ماه سوم دیگه پریود نشدم فقط لکه بود تست زدم مثبت شد رفتم سونو گرافی گفت ۹ هفته رو هم رد کرده ...درضمن هیچ علاعمی نداشتم عادی داشتم زندگیم ومیکردم سرکارم کلی کار سنگین انجام میدادم کلی پله بالا پایین عمرا فک میکردم باردار باشم‌

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرمان پریود می شدی؟توکل بارداری چندبارپریود شدی؟

همون دوماه اول ماه سوم لکه بینی فقط

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
باردار نیستی عزیزم رحمت سرد شده ،دمنوش تخم شوید یا بهارنارنج بخور شکمت با روغن سیاهدانه ماساژ بده ،پ ...

من هر روز پیاده روی دارمبین ۳۰دقیقه تا یک ساعت   اتفاقا تو این دو سه ماه من هر روز خرما و حلوا ارده میخورم و غذاهای گرم  ممکنه  با این وجود باز رحمم سرد باشه؟ قبلا رحمم سرد بود ولی خونریزی داشتم و رنگش روشن بود . اما الان فقط دوقطره لک اومد و تمام 

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

بیبی چک زدی؟ کی باید بیبی بزنم؟

بزار یکهفته از زمانی که همیشه پریود میشدی بگذره بعد 

من هر روز پیاده روی دارمبین ۳۰دقیقه تا یک ساعت اتفاقا تو این دو سه ماه من هر روز خرما و حلوا ارده ...

آره ممکنه،استرس و‌نگرانی هم رحم سرد می کنه و یه سری چیزهای دیگه فقط تغذیه نیست گلم

مردا چرا اینقدر بی خیالن و خنگ 🤕

ما قرار بود امسال دوماه دیگه یعنی بهمن ماه عروسی کنیم . اما خانواده ی من مخالفت کردن و انداختن سال دیگه . 

برای همین میگه خب کاریه که شده اگه کسیم چیزی گفت میگم منکه میخواستم امسال عروسی کنم شما نذاشتید الانم باید آثارش رو ببینید و.. 

ولی خب شهرما کوچیکه منم خیلی مراعات کردم همین دخولیم که نداشتیم تو این دوسال دلیلش این بود که از بارداری میترسیدم که نذاشتم .  میدونم باردار بشم کلی حرف میزنن پشتم 

آره ممکنه،استرس و‌نگرانی هم رحم سرد می کنه و یه سری چیزهای دیگه فقط تغذیه نیست گلم

خداکنه که اینطور باشه مرسی