2777
2789

بیشتر باشه بهتره پسر من ۲۳سالشه خیلی جاها فک کردن دوست دخترشم یا بعضاً موندن ک برادرمه😅😅البته من ب قول شما جوونا یکم بی بی فیسم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه نیاز به مادر با حوصله و سالم از نظر روحی و آگاه نسبت به مسائل تربیتی داره نه ضرورتا مادر خیلی جو ...

سنمون که میره بالا حوصلمون هم نمیکشه 

هرچیزی به وقتش قشنگه 

ولی وقتی نمیشه دیگه هیچ کاری از دست ادم برنمیاد🫠

ای که دستت میرسد کاری بکن...

خانومای موفق و خوشبختی که از نزدیک تو زندگیم دیدم (۴ نفرن ) بین ۳۴ تا ۴۲ سالگی بچه دار شدن و به شدت بچه های خوبی هم دارن 

البته اینم بگم از اون مدل دخترایی نبودن که تو خونه منتظر شوهر باشن درگیر رشد و پیشرفت خودشون بودن ازدواج و بچه ی خوبم واسشون اومد

🏃🏻‍♀️

بچه ها من فشار زندگی خیلی رومه مشغله فکری خیلییی دارم نشخوار ذهنی خیلیییی دارم جز دخترم  دوقلو ۵ ساله هم دارم

دارم فکر میکنم ی روز نیس من داد نزنم سرشون و دعواشون نکنم

اخه خیلیم اذیت میکنن ولی همش میگم من مامان مزخرفیم و ازم ذهنیت بدی پیدا میکنن و از نظرشون ی مامان مزخرف بداخلاقم شاید الان ن بعدا ولی این حس بد بهشون میمونه 

با اینکه اگر س بار داد بزنن ۳ بارم بی دلیل بقل میکنم بوسشون میکنم نازشون میکنم ولی حس میکنم رفتار بدم بیشتر بمونه تو فکرشون😔

حیوان مورد علاقم: اکسم

بیخیال حالا تو این مملکت بچه هم داشته باشی فکر میکنی خوشبخت میشه؟

آره والله

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من دخترم کلاس اوله خودم ۲۶ سالمه درکنارش ادامه تحصل دادم ارشد گرفتم و الانم شاغلم ولی شدیدا ادم بی ا ...

19واقعا سن مناسبی برای مادر شدن نیست خب 

شما در بهترین سنین نتونستید همه تایم اتون به خودتون و همسرتون و محفل دو نفره اختصاص بدید طبیعی این تشویش اعصاب

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چه دعای قشنگیمنم دعا کن

عزیزمی انشائ الله ب حرمت این شبای عزیز هر چ زودتر ی بخت خوب عاقل نصیبت بشه سال بعد نی نی داربشی بچهای سالم صالح پرروزی نصیبتون بشه گلم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من دخترم کلاس اوله خودم ۲۶ سالمه درکنارش ادامه تحصل دادم ارشد گرفتم و الانم شاغلم ولی شدیدا ادم بی ا ...

ببین تو توی شرایط سختی بودی.‌. زود ازدواج کردی زود بچه دار شدی همزمان درس خوندی والا حق داری بی اعصاب باشی..ولی مطمئن باش اگر ۲۴ سالگی بعد از تموم شدن درست ازدواج میکردی و دو سال بعدم بچه دار میشدی آرامش بیشتری تو زندگیت داشتی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
19واقعا سن مناسبی برای مادر شدن نیست خب شما در بهترین سنین نتونستید همه تایم اتون به خودتون و همسرتو ...

سه تا بچه داره 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
سه تا بچه داره

🫤🫤🫤🫤🫤🫤

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...