2777
2789
عنوان

بعد هفت سال بالاخره مادر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 59 پست
گلم اگه تهرانی یه سر بیمارستان صارم بزن حتما نتیجه میگیریمیدونستی تا یه سال طبیعیه تو اقدام حامله نش ...

اره گلم من انقد دکتر متخصص عوض کردم خسته شدم

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
خدا نکنه عزیزم تقریبا ی سال پیش اقدام بودم و ازمایش دادم و باید چیزی کنترل میشد و دیگ بیخیال شدم و ر ...

اگه میتونستی یه سر میومدی تهران یه سر میرفتی بیمارستان صارم قطعا مشکلت حل میشد 

اونجا قطب ناباروری ایرانه 

بازم انشالله خیره 🙂

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه عزیزم 😍😍😍میشه بگی مشکلتون چی بود ؟منم چهار ساله اقدامم

من هم خودم معاینه شدم هم همیرم ازمایش داد ولی هیچ مشکلی نبود فقط نمیشد دگ دکتر قرصای تقویت اسپرم و تخمدان میداد فقط 

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
اره گلم من انقد دکتر متخصص عوض کردم خسته شدم

میدونم خیلی سخته 🙂

ولی اینجا قطب ناباروریه ایران انشالله اینجا معجزه ها میبینی

من دختر خالم ۱۲ سال بچه نداشت اومد اینجا الان سه تا داره 🙂

خواهر شوهرم ده سال بود بچه نداشت اومد اینجا الان دوتا بچه داره 🙂

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝

میدونم خیلی سخته 🙂ولی اینجا قطب ناباروریه ایران انشالله اینجا معجزه ها میبینیمن دختر خالم ۱۲ سال بچ ...

قربونت برم عزیزم مرسی مهربونم

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

به به😍🥰😍🥰 چه‌ تاپیک قشنگی، خب، خب، خب! شنیدم که یه کوچولوی خوشگل داره میاد زندگی‌تون رو زیر و رو کنه!
تبریک می‌گم،‌ مباااارکه💃💃💃💃
پیشاپیش برای این عضو جدید و بامزه‌تون که قراره خونه‌تون رو پر از خنده و گریه و چیزای گم‌شده کنه، آرزوی سلامتی دارم! 🎉

برای منم‌ دعاکن این حس قشنگ و تجربه کنم🥺🥹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ممنونم از راهنماییت گلم 🫂😍

فدات شم عزیزم انشالله به زودی یه نی نی تپل از سرو کلت بره بالا با باسنش محکم بکوبه توصورتت تو هم هی حرص بخوری 😄😄🙂🙂💝

قربونت برم عزیزم مرسی مهربونم

💝💝💝

وایییی 😍😍😍😍

حالا ببین اگه زود نشد انشالله خیره 🥰😄💝

فدات شم عزیزم انشالله به زودی یه نی نی تپل از سرو کلت بره بالا با باسنش محکم بکوبه توصورتت تو هم هی ...

اییی ننه قربونت برم عزیزم انشالله

۶ماهه تو اقدامم این ماه با دگ دکترم قرص و امپول اضافه کرد به داروهام

سلام عزیزم انشالله بسلامتی نی نی قشنگتو بغل بگیری واسه منم دعا کن از ته دلت لطفا که زودتر منم مامان بشم 

علائم داشتی میشه بگی برام؟؟

اییی ننه قربونت برم عزیزم انشالله

🙂🥰😄💝