2777
2789
عنوان

شوهر خواهر دوستمون خودسوزی کرده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 72 پست
گفتم تو تاپیک هام ‌...

اگه خیانت کردی و همسرت بهت فرصت مجدد داده بهت حق میدم که همچین نظری داشته باشی

ولی واقعا خیلی سخته خدا واسه کسی نخواد که خیانت ببینه قشنگ سلامت روانت نابود میشه

🏃🏻‍♀️

اصلا خانواده خوبی نداشته پسره از یه خانواده خیلی سطح پایین با مشکلات روانی بوده اما خودش پسر بدی نبو ...

همین دیگه عزیزم اینکه میگی زنش عذاب وجدان بگیره 

طفلی علاوه بر اینکه بهش خیانت شده و کلی حس بد 

تصور کن باردار هم بوده با روحیات حساس تر 

علم غیب نداشته که این می‌ره خودکشی می‌کنه 

کار اشتباهی نکرده فقط نتونسته کنار بیاد که حق داشته 

حالا آقا صبوری میکرد ممکن بود با گذر زمان خانوم هم ببخشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودکشی از عدم سلامت روان میادفکرکنم دختره هم خونواده ی درستی نداشته چون هیچ خانواده ی خوبی با ازدواج ...

دوست دختر دوست پسر بودن و با اصرار خودشون ازدواج کردن اگه نه دختر خانواده بدی نداره

همین دیگه عزیزم اینکه میگی زنش عذاب وجدان بگیره طفلی علاوه بر اینکه بهش خیانت شده و کلی حس بد تصور ک ...

منم همینو میگم 

نمیگم که کار زنه اشتباه بوده 

فقط میگم چون الان حاملس و هورموناش جا به جا میشن حتما کلی خودش رو مقصر می‌دونه و حالش بد میشه 

اگه خیانت کردی و همسرت بهت فرصت مجدد داده بهت حق میدم که همچین نظری داشته باشیولی واقعا خیلی سخته خد ...

من خیانت نکردم چرا شما این قدر هول هستین

شوهرم چند سال پیش همچین اتفاقی براش افتاد 

و منم جز قهر و ناراحتی راهی نداشتم . بخاطر بچه هام برگشتم سر زندگیم و کوتاه اومدم شوهرم هم قسم خورد تکرار نشه و خدا شکر زندگیم گوش شیطون کر خوبه

معجزه شکر گزاری
آخه خیلی زوره آدم حامله باشه بهش خیانت بشه تازه فک کنم وقتی می‌خواسته قهر کنه بره خونه باباش کتکشم ز ...

دوماه پیش هم یه دختره سر مسئله بیخود قهر کرد رفت خونه ننه باباش پسره رفته بود از شهر دیگه خانوادشو برای وساطت بیاره که تصادف کرد و جوون مرگ شد

من خیانت نکردم چرا شما این قدر هول هستینشوهرم چند سال پیش همچین اتفاقی براش افتاد و منم جز قهر و نار ...

من ازت پرسیدم که اگه تو خیانت کنی همسرت میبخشه ؟ تو گفتی تو تاپیکام هست فکرکردم جوابت مثبته

خداروشکر زندگیت خوبه ولی تو اگه خیانت کنی همسرت احتمال ۹۹ درصد نمیبخشه حرف من این بود 

🏃🏻‍♀️

دوماه پیش هم یه دختره سر مسئله بیخود قهر کرد رفت خونه ننه باباش پسره رفته بود از شهر دیگه خانوادشو ب ...

وای عزیزم 🥲🥲چقد بد 

همش با خودم میگم باید یادمون نره مرگ ممکنه هر لحظه برای ما و عزیزانمون بیاد‌

باید قدر همو بیشتر بدونیم