2777
2789
عنوان

خانمهایی هستن که مدیریت مالی خونه دستشون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 33 پست

اوایل دست من بود ولی هرچقدر کم خرج میکردم هر چقدر قرعه کشی میزاشتم بازم پول کم می‌آوردیم و پس انداز نمی تونستیم بکنیم الان چند ساله دست خودشه هم خوب خرج میکنم هم خوب پس انداز میکنیم 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همسرم شغلش آزاد نیست کارتهای حقوقشم کلا دست منه😅

همون حقوق بگیرا چون ثابته درامد سخته

ولی شغل همسرم جوریه یهو میبنی تو یکماه انقدر درامدش زیاده میتونه مبلغ بالایی پس انداز کنه

به موقعش طلا میخره 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
نه شوهرم اینجوری نیست که از پس انداز بردارهاونو ندار حساب میکنه. ...شماهم عادتش بدهنهایت از خودت قرض ...

داریم حساب پس انداز که دست خودمه اول ماه پول مهد و کلاسای بچه و خرج خونه رو برمیدارم بقیش تو پس انداز  مگر بهش بگم به پس انداز دست نزن.  

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

داریم حساب پس انداز که دست خودمه اول ماه پول مهد و کلاسای بچه و خرج خونه رو برمیدارم بقیش تو پس اندا ...

منم پس انداز جدا دارم

اون واسه خودشه

همون حقوق بگیرا چون ثابته درامد سختهولی شغل همسرم جوریه یهو میبنی تو یکماه انقدر درامدش زیاده میتونه ...

منم از پس انداز طلا میخرم برا خودم 😅 البته حقوق وپولای خودمم قاطیشه مثلا همسرم میگه برا خودت بخر اینو ولی دیگه اینطور نمیشه خودش یهو بخره ولی من اونو سوپرایز میکنم 

[QUOTE=362765413]فک کنم باید یه حساب مشترک باز کنیم که خواست بتونه از اون برداره 😅[/QUOTE

ولی بازم شما سوپرایز نمیشی که 😁

متوجه میشی نزدیک مناسبتا وقتی پول برمیداره

خودم.اوایل خیلی سخت بود هیچی جور درنمیومد ولی الان یاد گرفتم البته بااین حقوقا کمه ولی خب

منم از اول نامزدی حتی موقع دوستیمون الان ۱۱ ساله ولی یه مشکلی که هست اینه که من هیچ وقت سوپرایز نمیشم مثلا همسرم یه هدیه خفن بخره میگه پولا رو جنع کن واسه خودت فلان چیزو بخر ولی سوپرایز نمیشم شما چیکار میکنید؟

[QUOTE=362765413]فک کنم باید یه حساب مشترک باز کنیم که خواست بتونه از اون برداره 😅[/QUOTEولی بازم ش ...

😁😁😁😁 نباید اس ام اسشو فعال کنیم 🤣

منم از پس انداز طلا میخرم برا خودم 😅 البته حقوق وپولای خودمم قاطیشه مثلا همسرم میگه برا خودت بخر ای ...

حالا زیادم سخت نگیر 😁

مهم اینه برنامه ریزیتون اوکی باشه

و محبتتون دلی باشه

ایشون حتی یه شاخه گل هم بخرن و شما متوجه بشین بیادتون بودن ارزش داره

حالا زیادم سخت نگیر 😁مهم اینه برنامه ریزیتون اوکی باشهو محبتتون دلی باشهایشون حتی یه شاخه گل هم بخر ...

گل میخره 😅 میدونه من ناراحت میشم 

ولی کلا دوست دارم سوپرایز بشم 😁 چند بار کرده اوایل ازدواج 

یه ذره سرش خلوت بشه میسپرم دست خودش البته کلا ولخرج هست من یه ذره حساب کتابی ترن

منم از اول نامزدی حتی موقع دوستیمون الان ۱۱ ساله ولی یه مشکلی که هست اینه که من هیچ وقت سوپرایز نمیش ...

هیچ برا تولدم مامانش گفت چرا براش چیزی نگرفتی گفت کارت دست خودش بود می‌گرفت 🥲

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡