2777
2789
عنوان

طلاق از طرف زن

133 بازدید | 15 پست

سلام من تازگی با نی نی سایت آشنا شدم

چندتاسوال دارم واقعا ب کمکتون نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنین

من ۶ ساله ازدواج کردم شوهر دست بزن داره تو تهران مشغول به کار هستن میره تهران بعد ۹ماه برمیگرده خونه من ی خونه واسه خودم گرفتم هروقتم میاد دو سه روزی میمونه دوباره میره تهران

درخواست طلاق دادم یه بچه هم دارم ۳ سالشه

نمیخوام بچمو بهش بدم 

امکانش هست بااین شرایط محکوم بشه تو دادگاه؟

ممنون میشم راهنمایی کنین🙏

هر ۹ ماه یبار همو میبینید؟؟!

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا۹ماه نمیاد؟چرا خودت نمیری تهران؟اون سه روزی که میاد چجوری وقت میکنه بزنتت؟دوست داره؟؟؟

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خب واسه شما هم همون تهران خونه بگیر 

یعنی بعد 9 ماه سه روز میاد تو سه روز میزنه؟ 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
اصلا سعی کردی درست کنی روابطو؟وقتی ۹ ماه تهرانه چرا خانوادگی نمیرید تهران؟چرا میزنه؟اختلافتون سر چیه

بله خیلی تلاش کردم ولی بهم خیانت کرد گفت دیگه نمیخوامت

چرا خودت نمیری پیشش؟

ی سال رفتم مارو ول کرد رفت منم ی خونه واسه خودم گرفتم دوباره رابطمون خوب شد با وجود دست بزن و بد دهنیاش بازم قبول کردم ولی وقتی فهمیدم بهم خیانت کرده دیگه نمیخوام ادامه بدم

خب واسه شما هم همون تهران خونه بگیر یعنی بعد 9 ماه سه روز میاد تو سه روز میزنه؟

ی سال تو تهران بودیم ولی مارو ول کرد رفت به بهونه ی اینکه نمیتونم خونه اجاره کنم مارو ول کرد 

نه کلا ک نمیزنه ولی هروقت دعوامون بشه ب شدت دست بزن داره

پیش اومده دعوامون شده دو ساعت فقط منو زده

یعنی این نه ماه اونجا چیکار میکنه خونه داره؟؟

اره یه عوضی بلانصبت شما بهش خونه داده

یساله باهاش تو رابطه س ولی من سر تهدیداش نمیتونم تو دادگاه بگم خیانت کرده