2777
2789
عنوان

چرا اینجوری برخورد کرد نامزد سابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2955 بازدید | 114 پست
بهترین کار رو میکنیناتفاقا برعکس من همسر بدی نصیبم شد دارم از ایشونم جدا میشم به گوش همسر سابقم رسید ...

من از این جدا شدم نفرینم کرد یه سال بعد حامله بودم شوهرم فوت شد مجبورم کردن با برادرش ازدواج کنم  ازاونم طلاق گرفتم بچه هامو ازم گرفتن و...خلاصه کارمای بدیو پس دادم ولی العان شوهر خوبی دارم ان شالا تو هم با اونی که لایقته زندگی کنئ و خوشبخت بشی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

منم همین حسو دارم روز نیست خبر نزارن ازش پیجای شهرمون کلا اینستا خیلی کم میرم همش خبر از اونه اون آد ...

دروغ چرا 

منم حسادت میکنم بهش خیلی زیاد حتی 

وقتی که با من بود هیچی نداشت الان بیا و ببین 

من روز به روز دارم میرم تو زمین انقدر افت کردم از هر لحاظ

مثل من نباش

خودتو بکش بالا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دروغ چرا منم حسادت میکنم بهش خیلی زیاد حتی وقتی که با من بود هیچی نداشت الان بیا و ببین من روز به رو ...

من تونستم خودمو بالا کشیدم طوری که العان این آقارو پس زدم با این دبدبه کبکبه ....تو هم میتونی دوست عزیزم خودتو نباز فقط 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من از این جدا شدم نفرینم کرد یه سال بعد حامله بودم شوهرم فوت شد مجبورم کردن با برادرش ازدواج کنم از ...

اما حقته بچه هاتو ببینی هفته یا ماهی یکبار 

ممنون بابت دعای قشنگت 🌹

امیدوارم بحق این شبهای عزیز به تمام خواسته هات برسی 

چون دلت شکسته 

تا حدودی حرفت درسته من منطقیم قبول میکنم ولی بزرگترین علت ترک کردن جلسم این بود که بفهمه نمیخوام باه ...

هیچوقت از این کنجکاوی ها نکن ،ادمیزاده،میبینی خام شدی و بقیه ماجرا ،

زندگیتو ازدست میدی،مواظب باش

هم کینه هم میخواد بگه با من ازدواج نکردی من ادم موفقی شدم دلت بسوزه اخه من خیلی بدبختی کشیدم تو زندگ ...

یه چیزی بهت بگم خواهرم اگه شمابااون ادم ازدواج میکردی شک نکن هیچوقت اینقدرموفق نمیشد،وممکن بودزندگی خوبی نداشتی،من هزاران پسردیدم بعداینکه ازعشقشون جدامیشن برای اینکه عشقشچن حسرت بخوره به بهترین جاها میرسن،درواقع یه جورایی میخان انتقام بگیرن.اصلا بهش فکرنکن.منم موقعیت شماهستم وفقط سعی می کنم خودم وزندگیم حالمون خوب باشه بیخیال شوهرعزیزم

هیچوقت از این کنجکاوی ها نکن ،ادمیزاده،میبینی خام شدی و بقیه ماجرا ،زندگیتو ازدست میدی،مواظب باش

مواظبم عزیزم از اول هدفمو مشخص کردم 

یه چیزی بهت بگم خواهرم اگه شمابااون ادم ازدواج میکردی شک نکن هیچوقت اینقدرموفق نمیشد،وممکن بودزندگی ...

عزیزم من متاهلم و همسر خوبی دارم این آقا هم فقط برام یه خاطره هست و بس 

چر ازین نامزدسابق جداشدی

هم کلاسی بودیم یکی از همکلاسیام قبلا همسایشون بود یه چیزایی دربارش گفت منم دعوا کردم و لج که نمیخوامت و...خانوادمم از خداشون بود چون از اول مخالف بودن مامان و بابام سرخود چیزای نامزدیو بردن پس دادن داداش دوستم خواستگارم بود از لج قبول کردم اونو توی یه چشم به هم زدن عقد و ازدواج و.... همش سر خامی و بیتجربگی و حماقت به هم خورد ....

هم کلاسی بودیم یکی از همکلاسیام قبلا همسایشون بود یه چیزایی دربارش گفت منم دعوا کردم و لج که نمیخوام ...

ای وای،عزیزم قسمت نبوده مهم الانه که یه ذات پاک داری ویه دل اسمونی

۷۵.۹۲۸۰
ای وای،عزیزم قسمت نبوده مهم الانه که یه ذات پاک داری ویه دل اسمونی

ممنونم نظر لطفته 💚