2777
2789
عنوان

دوست مجردم که خیلی خاصه

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 87 پست

اوایل ک ازدواج کرده بودم مادر همسرم منو با عروس خواهرش مقایسه میکرد من ۲۸ سالم بود عروس شدم اون ۱۵ سال هردو تو یک سال عروس شدیم 

همش میگفت تو این همه درس خوندی ارشد گرفتی رفتی سر کار دیر شد ازدواج کردی زنی زرنگه ک زود ازدواج کنه و در کنارش درس بخونه مثلا عروس خواهرم ک مدرسه هم میره ! در نهایت اون خانم همون سال رفت مدرسه بعدش هم کاشف ب عمل اومد شوهرش براش ی دیپلم خریده خوشحال باشه !! مقایسه اصلا کار خوبی نیس هرکسی ی مسیری داره

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخي چقدر مشكلش بزرگه مجبوره عكس تكي بزاره ولي شماها عكس بچتونو ميزاريننن!!!!!! عزيزم از دريچه ديد خودت به زندگي اون نگاه نكن اينجوري ك معلومه دوستت چشم اندازه زندگيش بلندتر از شماهاست نه اينكه توليد مثل نكردنو ب شكل يك مشكل براي خودش ببينه! عجب مردماني هستيم اتفاقا تك بعدي شما هستي كه زندگي رو فقط تو خورو خواب و خشم و شهوت ديدي اگر كسي ب جز اين زندگي رو ببينه براتون عجيبه تقصيرم ندارين سيستمي بار اومدين!

انتخاب نیست چون همه ازدواجو دوست دارن ولی حتما مورد خوب براش نیمده

بخدا که اینطور نیس من ی دوستی دارم همه چیز تمام خودم در جریان خواستگارای خفنش هستم ولی قبول نمیکنه چون معتقده آدم زندگی مشترک و مسئولیت هاش نیست . همه ازدواجو دوست ندارن

مینیمال 
اره دقیقا گلم

امیدوارم خدا اینقدر بهت بده ک به بقیه حتی فکرم نکنی زندکیتو کن کاری به بقیه نداشته باش اخرش بشی 90ساله بگی بهترین دوران زندکیو با حسادت گذروندم دقت کردم تاپیک هات خیلی راجب این خانوم هست یکم ازش دوری کن نبینیش انفالوش کن

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

دختر پولدارا اکثرا پارتنر دارن

تنها نیستن

منم دوستای پولدارم همشون دوس پسرای فاب و خفن دارن ولی دور و بریا فک میکنن تنهان.حتی به همه دوستاشونم نمیگن.

وضع خوبا که تنها نمیمونن،چون کلی پسر اکازیون دور و برشونه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چقد از امثال شما بدم میاد

دقیقا. یکی از دوستای من زود ازدواج کرد و موقعی ک خونه باباش بود بگو ذره ای خرجش میکردن یه لباس درس حسابی نداشت تو سرما با سویی شرت میومد مدرسه درصورتی ک پولم داشتنا و خواستن زود ردش کنن شوهرش دادن ک خرجشو ندن الان حالا هرماه طلا میخره 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن