2777
2789
عنوان

چی بگم از کسی ولم کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست

تا یه وقتی دلت براش تنگ میشه بهش فک میکنی باخودت فک میکنی نمیتونی فراموشش کنی 

ولی زندگی اینقدر فراز و نشیب داره که دیگه دل تنگی تو نسبت بهش کم رنگ میشه نیاز به صبر کردن داری گلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا یه وقتی دلت براش تنگ میشه بهش فک میکنی باخودت فک میکنی نمیتونی فراموشش کنی ولی زندگی اینقدر فراز ...

نشد کم نشد دلتنگیم دلتنگ لحظه ب لحظه خاطراتمونم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
من همین کارم کردم خودمم سرگرم کردم اونم از همه جا دلیت زده بود اما چن روز پیش وارد تلگرام ک شده بود ...

اینستاتو حذف کن، هر چی عکس ازش داری فیلم داری حذف کن. اگه اون دلخوره ازت طبیعیه که تو دلت تنگ شه، اگه تودلخور شدی از اون ، مطمئن باش دل اونم تنگ میشه

چ دعای زیباییاما خوشی ندارم دیگه درگیر بدبختیامم فقطاون ک داره زندگیشو میکنه حتی دیگه بعد رفتنش یه پ ...

فداتشم دورت بگردم ...شما اشتباه منو نکن میخوای زودتر به روزهای قبل این آدم برگردی گلم فراموش کن بیخیال باش آنقدر درگیر مشغولت زندگی خودت باش که اصلا وقتی برای پرش افکارت به سمت این فرد نداشته باشی مطمئن باشی آدمی که دوستت داره ترکت نمیکنه نفس کشیدن هات براش مهمه اگر رفته خودش ترکت کرده یا خودش باعث جدایی تون شده باور کن بعدا خودت رو شماتت میکنی که من بخاطر کی گریه میکردم یا حال روحیم رو بد میکردم بزار بگذره دوره داره واسه هرکسی از شش ماه تا سه سال طول میکشه کامل صبر کن گلمممم ....

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
فداتشم دورت بگردم ...شما اشتباه منو نکن میخوای زودتر به روزهای قبل این آدم برگردی گلم فراموش کن بیخی ...

میخام امشب ناشناس بهش پیام بدم ک اروم شم فقط😭

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

ببین اول باید مشخص کنی که اون آدم شما بوده؟ لیاقتت رو داشت؟ میتونست همه ی توقعاتت رو برآورده کنه و متعهد باشه؟ 

دلیل جداییتون و...

یا آدمی هست که میارزه یا نه

اگه میارزه که یه جوری با واسطه برش گردون

اگه نمیارزه هم که دیگه تکلیف معلومه

باید خودتو سرگرم کنی و یه هدف برای خودت پیدا کنی و مشغول باشی، کلا توی روز باید خودتو درگیر کنی

ولی اول از همه باید بپذیری که برای همیشه رفته و دیگه نه قراره شما برگردی به رابطه نه اون

تا وقتی منتظر باشی نمیشه که

درد داره ولی باید قبول کنی وگرنه ضربه ی بدتری میخوری 

یه چیزی هم بگم اکثرا پسری که تند تند پروفایل عوض میکنه سرش به کار خودش نیست، داره تلاش می‌کنه نظر بقیه رو جلب کنه و...متوجه میشی که چی میگم؟ 

اون فرد فقط با شما در ارتباط نبوده الانم سرش گرمه

بعدشم من دیدم توی تاپیکای دیگه گفتی احتمالا متاهله و...

حتی اگه متاهل نباشه کسی که از رابطه گوس میکنه آدمی نیست که بشه روش حساب کرد و فقط برای سرگرمی اومده بوده 

و شما این مدت سرکار بودی 

دیگه دست بردار خودت

بره به درک

بعدشم برگرده که چی بشه؟ دوباره با احساساتت بازی کنه؟ دوباره حرفای قشنگ و دروغ بگه؟

عشق فیک به دردت نمیخوره عزیزدلم

بندازش توی سطل آشغال این کثافتو