2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خر بودن افرین ب غیرت شوهرش خدا برشما هم خیر بده

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
بعد از صیغه محرمیت عقد که دیگه زن و شوهر محسوب میشن عروسی یه جشن نمادین محسوب میشه خانواده داماد چقد ...

تو روز بله برو عموی عروس یک صیغه ساده خوند قرار بر حامله شدن نبود ولی حالا ک شد خانواده پسر زیر بار نرفتن

خدا به زمین گرم بزنه همچین پدرمادرایی رو

بازم دم پسره گرم

کاش تا ابد قطع رابطه کنه با همچین گاوایی

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
تورو خدا مراقب باش بلایی دختر خاله ام نیاد سرت تاپیک قبلم نوشته بود پاکش کردن

امیدوارم این بار حسم اصلا خوب نیس

درسته خودم خیلی گرمم

ولی واقعا تو دوران عقد بزرگترین اشتباهه

نمیدونم چ جوری بگم ناراحت نشه.البته بگمم ادامه نمیده واقعا میدونم

چه نظر چرتی داشتن پدر و مادر داماد حالا که باردارش کرده صیغه باطل شه صیغه برا همین بوده که بچه نامشر ...

احمقن بخصوص مادر شوهره اصرار به سقط داشت گفت دختری ک تو عقد حامله شه وصله ی ما نیست

آخه حتی جشن بله برون خوبی ام نداشتن اگه همینطوری بره مردم دیگه ول نمیکنن

فردا تو جشن ابروریزی ببشتری میشه .کاری که شده .با اینهمه اوقات تلخی حقیقتا پولشو میریزه توجوی اب اگر جشن‌ بگیره .تلخیش تا اخر عمر میمونه زیر دندونش 

امیدوارم این بار حسم اصلا خوب نیسدرسته خودم خیلی گرممولی واقعا تو دوران عقد بزرگترین اشتباههنمیدونم ...

دختر خاله ام گفت نهایت سه بار رابطه داشتن یهو گفت پری عقب افتاد بارداریش مثبت شد رفت سونو گفت ۶ هفته است خیلی زجر کشید تورو خدا مراقب باش کاندوم بذارین

الهی شکر این آقا مرد هست و کاری و پشت دختره وایساده

یه درصد فکر کنید یه نامردی باشه که بگه سقط کن بعدشم بزنه زیر همه جی ،، چه بلایی سر اون زن میاد

اینحا ایرانه جامعه ما هنوز سنتیه، واقعا باید احتیاط کرد همیشه