2777
2789
بعضیا مریضن کلا اره رفتی اصلا بهشون محل نده ولی بازم تا تونستی نرو

نه خیلی اذیتمون کردن ی آدمای خودخواهی هستن که نگو فقط میخوان همه چی برا خودشون باشه الهی کور بشن انقدر همه چیو زدن تو صورتم که از چشم دراومد الان نزدیکه یکساله اصلا روزو شبم یکیه.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
نه خیلی اذیتمون کردن ی آدمای خودخواهی هستن که نگو فقط میخوان همه چی برا خودشون باشه الهی کور بشن انق ...

مادرت هم ازشون بدش میاد؟وای اینجور ادما خیلی زیادن فقط اصلاا نذار در اینده خونه ت بیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرت هم ازشون بدش میاد؟وای اینجور ادما خیلی زیادن فقط اصلاا نذار در اینده خونه ت بیان

آره بابا انقدر مادرمو اذیت کردن که خدا میدونه تا کارشون به آدم گیره با آدم کار دارن درغیر اینصورت اصلا،نه مگه دیوانه ام .

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

باورت میشه مادر بزرگم به ما حسودی میکنه،مامانم داره جهیزیه درحد توانش برام میچینه دستش خالیه عوض اینکه کمک حال دخترش باشه باورت نمیشه تو این دوماه اخیر کلی وسایل نو برای خونش خریده ناهار خوری ،سماور، کلی تابلوهای تزینی ،وسایل آشپزخونه بخدا صد رحمت به نامادری سیندرلا.

عب نداره خدابزرگه خودتو ناراحت نکن.خونتون نزدیکه بهشون؟

زیاد باهاشون رفت و آمد ندارم انرژی منفی خالصن بخدا.

بنظرم باید رک جوابشونو بدین وقتی بدرد نخورن

انقدر پوست کلفت شدن قط رابطه هم که میشی زوری خودشون میخوان بچسبونن به آدم.

انقدر پوست کلفت شدن قط رابطه هم که میشی زوری خودشون میخوان بچسبونن به آدم.

من خانواده ی همسرم بدرد نمیخورن رو بدی سوار کله ت میشن منم قطع ارتباط کردم دیدم اعصابمو بهم میریزن مدام

من خانواده ی همسرم بدرد نمیخورن رو بدی سوار کله ت میشن منم قطع ارتباط کردم دیدم اعصابمو بهم میریزن م ...

خوب کردی،شوهرت رفت وآمد داره باهاشون؟