2777
2789
عنوان

یکی که تازه طلاق گرفته هی به شوهرم زنگ میزنه یا پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 28 پست
از قدیم گفتن درختی که خارش میکنه خودش سفارش میکنه. شوهرت هم بدش نمیادا

منم همین احساس رو دارم آخه با زنه که صحبت میکردیم راجع به ماشین و اسنپ و این چیزا میپرسید چون شوهرم گهگاهی اسنپ کار میکنه گوشی رو ازم گرفت خودش براش توضیح داد

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من می‌گفت بیا خونمون گفتم بچه ها مدرسه میرن وقت نمیکنن گفت یه روز خودم میام خونتون

شما متاهلی وایشون نه راهتو جدا کن ازش هروقت خواست بیاد به یه بهونه بپیچونش.دورزمونه خیلی بدشده ازهرکسی هرکاری بعید نیس

شما متاهلی وایشون نه راهتو جدا کن ازش هروقت خواست بیاد به یه بهونه بپیچونش.دورزمونه خیلی بدشده ازهرک ...

باور کن ما اصلا سالی یکبارم اینو نمیدیدیم اصلا شهرستان دیگه بود حالا که جدا شده اومده شهر ما که خونه پدرش اینجاست حالا به شوهر من زنگ میزنه

چقدر پررررو،بدم میاد از خانمایی که دوست دارن وبال شوهر یکی باشن

همین دیگه اومده اینجا حالا تند تند به بهانه های مختلف به شوهر خنگ من پیام میده این خنگم جوابشو میده اعصابم خورده به خدا

[QUOTE=362764355]همین دیگه اومده اینجا حالا تند تند به بهانه های مختلف به شوهر خنگ من پیام میده این خنگم جوابشو میده ...[/QUOTچون می دونه شوهرت روشو زمین نمی ندازه کیه که بدش بیاد.تو از پیاماشون خبر نداری ؟مثلن جلو خودت شوهرت باهاش حرف میزنه 

[QUOTE=362764355]همین دیگه اومده اینجا حالا تند تند به بهانه های مختلف به شوهر خنگ من پیام میده این ...

کاش خبر داشتم خواهر جلو من پشت تلفن راجع به اسنپ صحبت میکردن اینکه چه جوری نصب کنه و این حرفا آخه مگه بچه چهار ساله ست که ندونه چه جوری اسنپ نصب کنه

کاش خبر داشتم خواهر جلو من پشت تلفن راجع به اسنپ صحبت میکردن اینکه چه جوری نصب کنه و این حرفا آخه مگ ...

عزیزم ببین اکثرمردا  دوست دارن خانمایی که جدا شدن یه جور حمایت کنن مخصوصن اگه اون خانمه تایید کنه اون اقارو ومرد هم تشنه تایید شدن واقتدار سعی کن خودت بهش این چیزا رو بدی یه جوری به اون خانمه بفهمون که دوست نداری به شوهرت زنگ بزنه بگو اگه سوالی داشتی از خودم بپرس فلانی سرش شلوغ وخودت جواب گوشی شوهرت بده تا فهمیدی اونه

عزیزم ببین اکثرمردا دوست دارن خانمایی که جدا شدن یه جور حمایت کنن مخصوصن اگه اون خانمه تایید کنه او ...

کاش بتونم روبیکاشو هک کنم خیلی خوب میشه دعا کن گوشیش دستم بیاد اینکارو بکنم لااقل خیالم راحت میشه اگه چیزی نباشه