2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 97144 بازدید | 657 پست
مشکل از خواهر و مادرشم نیست ،مشکل از خودشه یه سر به تاپیکاش بزن این خانم حتی ایموجی 🌹🌹 این رو هم ک ...

بخدها اون گل اوایلش بود بعدش به چیا که نکشید هرجا شوهرم مینشست این میرفت همونجا کنارش یه جا پیدا میکرد مینشست باهم رفتیم خرید لباس خونه که اومدیم به جا اینکه وایسه شوهرش بیاد به شوهرش نشون بده اورد به شوهرم نشون داد فلانی چطوره شوهرمم گفت مبارکه قشنگه در صورتبکه من لباسای خودمو به شوهر خودم نشون ندادم!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چیزا رو آدم میشنوه از زندگی سیر میشه والا

ببین به خیلی چیزا بستگی داره برا همه ممکنه پیش نیاد من سادگی بیسیاستی از خودم بود زنی که دانا باشه به شوهرش همه حرفی نگه حد و مرز با شوهر و دیگران داشته باشه این اتفاق پیش نمیاد

ببین به خیلی چیزا بستگی داره برا همه ممکنه پیش نیاد من سادگی بیسیاستی از خودم بود زنی که دانا باشه ب ...

اره واقعا ساده بودن هم دردسرای خودشو داره

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
بخدها اون گل اوایلش بود بعدش به چیا که نکشید هرجا شوهرم مینشست این میرفت همونجا کنارش یه جا پیدا میک ...

من تو زندگی شما نیستم ولی جاریم همچین ادمیه که حتی به محارم هم حساسه ، پیشنهادم اینه اولا به روی شوهرتون نیارید اصلا حساس میشه چون واقعا دیدم برادرشوهرم حساس شد و قشنگ جواب جاریمو با خیانت داد قبلش خیلی پسر پاک و خوبی بود !!

دوم با یه مشاور حضوری حرف بزنید من احساس کردم زیادی حساسید سر مادر و ... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من تو زندگی شما نیستم ولی جاریم همچین ادمیه که حتی به محارم هم حساسه ، پیشنهادم اینه اولا به روی شوه ...

وای کاش یا خودم عقلشو داشتم یا کسی زودتر این حرفارو بهم میگفت تموم شدم رفت جنگ دعوا اووووه چها که نشد........

خواهرش اختلال شخصیت نمایشی داره این افراد مریض هستند و دست خودشون نیست متاسفانه

احتمال این هست البته من کل تاپیک رو نخوندم اما از ظاهر 

حرفای اسی حس کردم بهش حساس هم هستن. 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
وای کاش یا خودم عقلشو داشتم یا کسی زودتر این حرفارو بهم میگفت تموم شدم رفت جنگ دعوا اووووه چها که نش ...

عب نداره اول زندگی ادم بی تجربه هست از این به بعد حتی شده تو نی نی سایت بیا درد و دل کن ولی به شوهرت نگو فلانی باهات صمیمی بود و یا روی فلانی حساس شدم  ... 

به هر حال اونم ادمه مثلا یکی هر روز خدا به شما بگه زشتی ،قیافت خوب نیست بالاخره باور میکنی که بله زشتم ، اونم اینطوریه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

از تاپیکی که قبلا زده و گفته زنی که دوبار طلاق گرفته به نظرتون مشکل داشته مشخصه استاتر به خواهرش بدبین هست  و کلا نظر خوبی راجعش نداره و از اونجایی که خواهرش اینجا نیست تا. از خودش دفاع کنه ما نمیتونیم یک طرف نظر بدیم شایدم ایشون پارانوئید داره و فکر می‌کنه خواهرش میخواد شوهر های دیگران رو از چنگشون دربیاره 

و آدم های پارانوئیدی هر حرف و هر حرکت طرف رو به منظور برمیدارند در صورتی که شاید خواهرش واقعا اخلاقش اینه و از سادگی یه حرفا هایی می‌گه  والا یکی هم تو فامیل ما جدا شده که می‌گفت فلانی چقدر شوهرش خوبه کاش یه مرد اینطوری قسمت من میشد من اون لحظه اصلا فکر نکردم  ف ت ی ش  مرد متاهل داره بلکه حس کردم داره بخت خودش رو مقایسه می‌کنه با دیکران و این خیلی طبیعیه و حتی دعا هم براش کردم