2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 97160 بازدید | 657 پست
واقعا درکت می کنم الان شما داری یک هیولا رو تحمل می کنی حالا زندگی خودت بماند زندگی قوم فامیل بیگانه ...

آره چند سال بزرگم ولی از بچگی با هم بزرگ شدیم 

ولی به مرور که متوجه شدم چه هیولایی هستش 

فهمیدم باید راهمو ازش جدا کنم 

دقیقا قوم و فامیل شوهر که اصلا باب میلم نیست 

از یه طرف دیگه خواهرم نمی‌دونم اینوری باشم 

یا انوری 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدی ای همینه اینی که من میگم مادرش اولین کسیه که پشتش رو گرفته و حمایت می کنه نمی‌دونم بخاطر مهر ماد ...

دقیقا دخترش رو فرشته فرض کرده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خواهرت مردادیه؟

نه

بنظر من مستقیم برو ب خواهرت بگو جان جدت دس از سر شوهر من بردار

نه بهش بگو شوهرم با اون کارت خیلی بهت بد بین شده اومد  حرکتتو بهم گفت و اداتو دراورد و بهت تهمت دخترای بد کاره رو داد لطفا ابرو خودتو بابا رو نبر دیگه تکرار نکن

باشه ؛ حق با تو

غربی رو صرفا یک مثال بود که زدم !پیچیده ش نکن ببین این صمیمیت رو حتی ما که شمال هستیم و این قضیه به ...

منم شمالی‌ام. پس قشنگ حرفمو درک میکنی.

اون قضیهٔ صدا نازک کردنو حتی یک نفر اینجا تأیید نکرد. همه نوشتن استارتر خودش بهتر خواهرشو میشناسه. لابد همیشه رفتارهاشو دیده که میگه دیگه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
زندگیتو خراب کنی چی اونوقت قطع ارتباط میکنی؟

منظورم اینه خواهر همیشه هست جدا نا پذیر هست 

شده سالی چند بار بازم اتفاقی ممکنه ببینمش 

تو نه، شما.شما اول دقیق بخون چی نوشتم. گفتم خواهرتو بهتر از ما میشناسی ولی شوهرت هم نباید با یه قربو ...

🤣🤣🤣اینجا نی نی سایته ادبیات من کاملا داخل چارچوبه حتی ضمایر منو هم ایراد میگیری ؟پس اینکه نوشتی برام =دقیق بخون نه این غبطه بنویس  لطفا دقیق مطالعه فرمایید رواله ؟هر وقت تو اونجوری صحبت کردی جوابتو همون‌جوری میگیری 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
با خواهر نمیشه که

اصلا سعی کن شوهرتو خواهرت همو نبینن یا نذار چیزی بهم تعارف کنن(خوردنی) بحثی هم اکه واسه صحبت باز شد تو بپر وسط یه سوال از شوهرت بپرس که مجبور بشه بحث با تو رو شروع کنه

باشه ؛ حق با تو

اصلا نمیتونم باور کنم هنگ کردم مگه میشه خاهر آدم اینجوری باشه مگه میشه پدر و مادر تو دهن این بچه نزن ...

اوایل فکر میکردم حساس شدم تا اینکه مطمئن شدم 

چون قبلا میگفتم زندگی چند نفر رو خراب کرده 

نکنه زندگی منم خراب کنه ، بعد میگفتم نه خواهر مگه 

خیانت می‌کنه تا اینکه یکی رو که قرار بود باهاش 

ازدواج کنم از دستم قاپید 

منم شمالی‌ام. پس قشنگ حرفمو درک میکنی.اون قضیهٔ صدا نازک کردنو حتی یک نفر اینجا تأیید نکرد. همه نوشت ...

مگه باید بقیه تایید کنن؟من مهر تایید نمیگیرم صرفا کامنت خودمو میگم و چیزی که خارج از چهارچوب منطق باشه نمیپذیرم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
چه کثافتیه😐از خدا نمیترسن اینا؟؟؟؟

اصلا خدایی رو باور نداره