2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوان بگن هرکی همفکر اینها بود زندگیش خوب شد و هرکی مخالفش بود بدبخت بیچارهدر حالی که در واقعیت برع ...

👌👌👌👌واقعا انگار هیچکس عقل وشعور نداره با یه فیلم مزخرف میخوان دید مردم عوض بشه

بنظرم آرشو بیشتر بخاطر پورسرخ بودنش طرفدارشین

نه خداییش آخه ببین چیکار کردن باهاش اون کیمیا چش سفید نذاشت از زندان آزاد بشه طلاقشو گرفت در طول زندگیش فقط میخواست از آرش آتو بگیره خیلی بی لياقت بود 

خیلی واضح بود دلش پیش پسر همسایه بود 

👌👌👌👌واقعا انگار هیچکس عقل وشعور نداره با یه فیلم مزخرف میخوان دید مردم عوض بشه

انگار ما نمیبینیم طرفدارهاشون گشنه موندن و زندگی رویاییشون یه زندگی بخور نمیره تا اسمشو بزارن آزمون الهی

نه خداییش آخه ببین چیکار کردن باهاش اون کیمیا چش سفید نذاشت از زندان آزاد بشه طلاقشو گرفت در طول زند ...

آره خب دلش پیش پسر همسایه بود.ولی خب آرشم همه چیشو پنهون کرده بود 

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
آره خب دلش پیش پسر همسایه بود.ولی خب آرشم همه چیشو پنهون کرده بود

تو اولای سریال یادته مامان بابای کیمیا همه چیرو از همدیگه مخفی می‌کردن حتی نیومد زنش زیر تیغ بود ببینه چه خبره بخدا اگه آرش اینکارو می‌کرد کیمیا میکشتتش ،تو فیلم نامه حق ارشو خیلی ضایع کردن بخدا