2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله قابل تشخیصه 

از وجود یه کرومزوم اضافه از ابتدای لقاح ایجاد میشه

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

تو غربالگری هست 

انحنای ستون فقرات از به حدی بیشتر باشه از علائم سندرم است

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

معمولاً تو ماه های اول بارداری احتمالش خیلی کمه تشخیص بدن فقط با آزمایش ژنتیک مشخص میشه اما بعد چهار ماه تو غربالگری مشخص میشه که اونم خطاش زیاده 

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
غربالگری‌اول ماه چندمه؟پس چرا سقط نمیکنن اگه میفهمن

اول پایان سه ماهه و دوم فکر‌می‌کنم‌‌پایان‌چهار ماه 

چرا اتفاقا اگه سل فری و آمینو سنتز تایید کنن کواهی سقط می ده دکتر

غربالگری‌اول ماه چندمه؟پس چرا سقط نمیکنن اگه میفهمن

من رفتم یازده هفته ونیم غربالگری سونوم خوب بود ازمایشش مشکوک

امینوسنتزشدم پانزده هفته جواب منفی شد 

اگر مثبت میشد اجازه سقط میدادن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶