2777
2789

من خرداد امسال با پسرعموم که 32 سالشه ازدواج کردم.و قبلاً ازدواج کرده بوده و یک سال هم خونه خودشون بودن و یک بچه داشتن ولی جداشدن از هم بخاطر خیانت دختره.

من خودم 19 سالمه و پشت کنکوری ام

شوهرمم معلمه

خیلی وقتا یعنی تقریبا همه وقتایی که بحثمون میشه،یه چیز خیلی کوچیکه که بزرگ میشه.

مثلا من همین امشب رو مثال میزنم.

به شوهرم سرشب گفتم بیا اینجا و اونم اومد و شام خورد و نیم ساعت پیش گفت می‌خوام برم که قطره مو بریزم و ریشمو بزنم.

منم بهش گفتم خب برو و باز برای خواب بیا

خلاصه اونم قبول نمی‌کرد و منم میگفتم خب ریشتو فردا هم میتونی بزنی 

قطره تو هم الان برو بیار اینجا

ولی اون گفت روم نمیشه و اینا و آخر گفت خب وایمیستم چون ناراحت شدی منم گفتم نه دیگه برو.

بعد دیدم برداشت گفت چند بار بهت گفتم به حرف شوهرت گوش بده که من ازین خراش ناراحت شدم و میخواستم پاشم که دستمو گرفت و گفت این چه اخلاق بدیه داری که تا ناراحت میشی پامیشی.من اون حرفو به عنوان مقدمه زدم ولی تو اینطوری کردی بقیه حرفم یادم شد.و بعدم همینطوری ادامه پیدا کرد و منم گفتم آره تو فقط خودت و مدرسه برات مهمه.اخه چند وقته خیلی پیگیر کارای مدرسین درصورتی که اون کارا وظیفش نیست

اون اینو به این معنی برداشت که تو داری میگی مدرسه رو ول کن و اگه ول کنم،شغل دیگه ای ندارم و اینها و یعنی اشتباه برداشت کرد و بعد باز مثال زد که دیروز تو زنگ زدی بریم فلان جا من اومدم پس یعنی فقط برام مدرسه مهم نیست.

منم گفتم منت چرا میزاری،تو اگه کسی دیگه ام بهت میگفتم میرفتی

چون اخلاقش جوریه تا کسی الان زنگ بزنه فلان کار،تا جایی که بتونه می‌ره ولی خودش گارد گرفت و اینکه من داشت حرف میزد پاشدم رو اینطوری برداشت کرد که بی احترامی کردم شخصیت شو‌ خورد کردم و درکل خشن باهام برخورد کرد و حتی یه بار بهم گفت دهنتو ببند و نمی‌دونم چهارشنبه مشهد نمیریم و..

و الانم میخواست بره که من نزاشتم یعنی مامانم از چشام دید که گریه کردم،اومد اتاق و گفت چیشده و همون موقع شوهرم گفت چیزی نشده من میرم که من گفتم نرو و اونم وایساد.

الان جلوم دراز کشیده و من واقعا حالم بده دیگه نمی‌کشم دیگه نمیتونم 

دو سه بار دیگه بحث که شده مامان بابام فهمیدن و دیگه نمی‌خوام اینطوری شه

خواهش میکنم بچه بازی در نیار 

من خودم پنج ساله از عقد و عروسیم میگذره شاید چهارسالشو از این بچه بازیا و گیرای الکی از خودم درآوردم زندگیم زهرم شد

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتاراتون بچگانس هردو 

آقا با وجود سن بالا و یک زندگی قبلی ناپخته رفتار میکنه وخیلی روحیه مرد سالاری داره

شما هم بخاطر سن کمت حساسی تا یچیز میگن ناراحت میشی

و اینک هردو اول راهید هنوز نتوستید نحوه مدیریت دعوا و ناراحتی هاتونو یادبگیرید که کار به خانواده ها نکشه 

عزیزم شما خیلی هیجانی برخورد می‌کنی و بخاطر سنی که داری هست 

مشکل خاصی نیست گلم 

کمی باید صبورتر و با تدبیرتر رفتار کنی 

یکمم محکم باش همسرت بیفته دنبالت گلم 

البته مشخصه براش مهمی و دوست نداره ناراحت بشی عزیزم 

یه چیزی میگم ناراحت میشی ولی باید بگم

این به خاطر اختلاف سنی زیادتونه و واقعا اشتباه کردی 

خودمم این کارو کردم و روز بروز پیر تر میشم

اون درست نمیشه تا اخر تو رو به چسم بچه میبینه و از حرفت یه برداشت دیگه میکنه و همونو کش میده 

بعد یه مدت میفهمی که هر کارکرد هیچی نگی فقط به خاطر آرامش خودت. میفهمی خودت مهم تر از همه هستی

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه

یه چیزی میگم ناراحت میشی ولی باید بگم

این به خاطر اختلاف سنی زیادتونه و واقعا اشتباه کردی 

خودمم این کارو کردم و روز بروز پیر تر میشم

اون درست نمیشه تا اخر تو رو به چسم بچه میبینه و از حرفت یه برداشت دیگه میکنه و همونو کش میده 

بعد یه مدت میفهمی که هر کارکرد هیچی نگی فقط به خاطر آرامش خودت. میفهمی خودت مهم تر از همه هستی

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه