2777
2789

پارسال رتبه م شد ۷۰۰۰ پرستاری شهر خودم نیاوردم پشت موندم برای چیز بهتر 

یکی دیگه از دوستام با رتبه من پرستاری کرمانشاه رفت 

حالا یه دوستم میاد میگه تو هیچی قبول نشدی و مسخرم میکنه 

واقعا ناراحتم 

دیگه ازش خوشم هم نمیاد می خوام قطع ارتباط کنم 

خودش حالا رتبه اش شد حدود ۹۰ هزار

با هم دیگه مهربون باشیم . شاید تونستیم گره از مشکلات هم باز کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مستقیما بهش بگو

بگو واقعا با نود هزار داری درمورد من نظر میدی؟ 

تو ک خودت رتبع ت مثل کارت شارژه

https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 من فرصت نمیدم، دروازه ببینم میکوبم توش مثل کریس... من فرصت طلبم، شغلمه علناً که بکنم مو به تن سیخ... من عادت ندارم، آدم ببینم... هیچکی توو لِولم نیست... من غُدم غلطم🥚م حداقل رتبم یکِ هر لیسته

یه خنده ریزی کن بگو باشه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

چطور میتونی اسم این شخص رو «دوست» بزاری؟

به همچین کسی دوست نمیگن

دوست واقعی دلسوز آدم میشه

امید و انگیزه میده 

نه اینطوری 

حذفش کن

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
چطور میتونی اسم این شخص رو «دوست» بزاری؟به همچین کسی دوست نمیگندوست واقعی دلسوز آدم میشهامید و انگیز ...

این خوب بود تا به کنکور رسید عوض شد

با هم دیگه مهربون باشیم . شاید تونستیم گره از مشکلات هم باز کنیم

دوست❎دشمن✅

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤