2777
2789

دختره پررو فک کرده کیه انقد افاده ایه..  بعد مثلا ی نمونش، من کتاب دارم اون نه، از اونور کلاس دختره پررو بی‌تربیت میاد میگه کتابتو بیار ببینم آخه اشغال تو کار داری باید بیای مگه نوکرتم کثافتتتتت بعدم میگه بیا ببر بدون اینکه تشکری کنه هیچی بگه خیلی اعصابم از دستش بهم ریخته فک کرده کیه اینجوری رفتار کنه باهام 

چجوری تحقیرش کنم؟

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا پاره‌ش نمی‌کنی =)

چجورییی خیلیی دلم میخاد بکشمش به خدا 

لطفاً فقط بگو چکار کنم باهاش دختره کثافتو

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بگین چجوری تحقیرش کنم؟

یاد خودم افتادم ،زحمت میکشم جزوه می‌نویسم آویزونم میشه عکس میگیره بدون تشکر می‌ره حالم بهم میخوره از ...

بزم بهش جزوه می‌دادی؟

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
نمی تونی بگی خودم نیاز دارم؟

اون که گذشت عزیزمن 

سر ی موقعیت جدید میخام پیشدستی کنم اینبار حالشو بگیرم

چجورییی خیلیی دلم میخاد بکشمش به خدا لطفاً فقط بگو چکار کنم باهاش دختره کثافتو

وا خب جواب بی‌ادبی‌هاش رو بده می‌دونم اون لحظه آدم شوکه می‌شه و سکوت می‌کنه اما اگر یک بار جواب بدی قفل این مرحله برات می‌شکنه چون درواقع همیشه اول خیلی از کارها سخته 

京香水月