منم همینم.دوستای خودمو ولی دارم توی دانشگاه.در کل ب عنوان دختر اروم و کم حاشیه ای میشناسنم از زبون پسرا شنیدم اینو
دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑 وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه چرا بد باشه منم همینجوریم ولی خارج از فضای مدرسه کلا یه ادم دیگم
🦋او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی؟❤ منم اون دختر قوی ای که امروز طوری میخنده که انگار دیشب گریه نکرده(((: میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین، ممنونم🌹 😎💜Army. طرفدار دو اتیشه انیمه وان پیس😍✨
ساکتم ولی بدم میاد ازم بپرسن چرا حرف نمیزنی... دلیلی داره حرف بزنم؟
یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد. -پناه.