2777
2789
عنوان

قبلنا عکس دوست داشتید که 🫠

130 بازدید | 16 پست

من لبامو دوست دارم ولی برای فیلم فرمالیته و عمارت و این چیزا احساس میکنم برای بهتر افتادم و خنده قشنگ تر یه کوچولو لب بالا رو بزنم بد نیست 

عکس بذارم واگعی نظر بدید لطفا 🫠

بذارم؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

هنوزم واسه دیدن عکس از سروکول هم بالا میریم  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بز بز

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوزم واسه دیدن عکس از سروکول هم بالا میریم

😂💖

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

منکه نمیدونم چی داری میگی

عکسو بزار😂

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

منکه نمیدونم چی داری میگیعکسو بزار😂

میگم ژل بزنم؟

با این فاصله بینی و لب بالا بنظرتون بزنم؟ خوب میشه؟ چه مدل بزنم

خوبی...

بنظرم صورتتو دستکاری نکن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خوبی...بنظرم صورتتو دستکاری نکن

عمیق میخندم به خصوص از نیمرخ حس میکنم یه حوریه 🥺کسی بهم نگفته تاحالا خودم اینطوری حس میکنم

خوبه دستکاری نکن یه دختر تو فیلم افرا بود فکر کردم اونی عزیزم

لبخندم خوبه واقعا؟ 

وای دختر خیلی نازی دست نزنیا حیفی بخدا باورم نمیشه چقدر شباهت خیــــــلی شبیهی دیدی گفتم

چقدر ذوق کردم با نظرت ... مرسی ازت 🥺💖💖💖خیلیا بهم میگن خوشگلی ولی باورم نمیشه بس که اعتماد به نفسم داغونه

چقدر ذوق کردم با نظرت ... مرسی ازت 🥺💖💖💖خیلیا بهم میگن خوشگلی ولی باورم نمیشه بس که اعتماد به نفس ...

اشتباه میکنی باید به خودت افتخارم بکنی بدون هیچ عملی واقعا خوشگلی چیه همه عمل کردن شکل هم شدن من اونموقعم که تفرا پخش میشد از چهره دختره خوشم میومد بنظرم خیلی معصومو دل نشینه توم که کپی حس خیلی خوبی ازت گرفتم انشالله همیشه بخندی