بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen تیکر شب یلدا🤩🍉🍒
اولین فکرم اینکه مثل من جایی شاغله که چادر اجباریه
اصن مادر شوهر باس شاغل و امروزی باشه
https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 من فرصت نمیدم، دروازه ببینم میکوبم توش مثل کریس... من فرصت طلبم، شغلمه علناً که بکنم مو به تن سیخ... من عادت ندارم، آدم ببینم... هیچکی توو لِولم نیست... من غُدم غلطم🥚م حداقل رتبم یکِ هر لیسته
مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست « حافظ » دروغ میگن زمان حلش میکنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر میکنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘
اولین فکرم اینکه مثل من جایی شاغله که چادر اجباریه
چه قشنگ فکر میکنی😂😂من الان دانشجوام ترم اولمه دانشگاه چادر میپوشم به اجبار خانواده ولی علاقه ندارم الان ک زمستون شده پالتوهام پف میکنه با چادر موندم چکار کنم