2777
2789
عنوان

تکلیفم با خودم مشخص نیست😑

123 بازدید | 8 پست

دوستان لطفا کمکم کنید خیلی خیلی خیلی زیاد از دیگران تاثیر میگیرم یعنی اصلا نمیتونم روی نظر یا عقیده خودم بمونم مثلا اگر یه طرز فکری راجع به یه چیزی داشته باشم بعد یه نفر بیاد یه چیزی مخالفش بگه من دودل میشم شک میکنم دیگه نمیتونم ذوب اون طرز فکر باقی بمونم و عوضش میکنم و این خیلی تو زندگیم تاثیر گذاشته باعث شده نتونم درست تصمیم بگیرم 

لطفا اگر کتابی پادکستی تجربه ای نظری چیزی دارین بهم بگین🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سست عنصر نباش محکم و با اعتماد به نفس باشمن تو فامیل به یکدنده بودن معروفم سر حرفی که زدم تا آخر وام ...

خب خیلی دلم میخواد که سست عنصر نباشم و نظرم یه چیز باشه و تغییر نکنه اما همش میترسم نکنه دارم اشتباه میکنم و مثلا باعث باشه زندگیم به مشکل بخوره

خب خیلی دلم میخواد که سست عنصر نباشم و نظرم یه چیز باشه و تغییر نکنه اما همش میترسم نکنه دارم اشتباه ...

خب پس قبل هر تصمیم خوب فکر کن تا بعدش نکنه نکنه به سراغت نیاد اینو بدون تو حراف درست هم بزنی بعضی از حسودی فامیل متضادشو میگن