2777
2789

من سر کوچیک ترین و مسخره ترین چیز ها شوهرم باهام دعوا میکنه ، و هیچ وقت به حرفم گوش نمیده و هر چی میگم بهش فقط حرف خودشو میزنه و لج میکنه یه مدته اینجوری شده ، لطفا اگر دعایی هست یا کاری ک انجام بدم یا چیزی بریزم توی غذا که به حرفم گوش بده و انقدر داد و بیداد نکنه بهم بگین خواهش میکنم یه چیزیو بگین که جواب داده برای خودتون قبلا 🙏🌷

شاید رفتار خودت باهاش جوریه که اینجوری میشه 

منظورم اینه باید بدونی کجا چطوری حرف بزنی،کجا حرف بزنی و کجا سکوت کنی

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید رفتار خودت باهاش جوریه که اینجوری میشه منظورم اینه باید بدونی کجا چطوری حرف بزنی،کجا حرف بزنی و ...

دقیقا درست میگید همیشه آدمای جدی و کم حرف حرفاشون جدی گرفته میشه

شاید رفتار خودت باهاش جوریه که اینجوری میشه منظورم اینه باید بدونی کجا چطوری حرف بزنی،کجا حرف بزنی و ...

نه من خیلی آروم باهاش صحبت میکنم ولی اون فقط داد میزنه و منو جرمیده

دقیقا درست میگید همیشه آدمای جدی و کم حرف حرفاشون جدی گرفته میشه

من خودم از اون آدم کم حرف هام و زیاد باهاش صحبت نمیکنم ، تا میان دو کلوم راجع به فلان مسئله بهش بگم همچین میزنه توی دهنم که لال میشم 

نه من خیلی آروم باهاش صحبت میکنم ولی اون فقط داد میزنه و منو جرمیده

اینکه بدونی کی چی بگی خیلی مهمه 

چن ساله ازدواج کردی؟یه مدت که با همسرت باشی میفهمی چه حرفی عصبیش میکنه،چه حرفی رو نباید کش بدی و چه حرفی خوشش میاد و...

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اینکه بدونی کی چی بگی خیلی مهمه چن ساله ازدواج کردی؟یه مدت که با همسرت باشی میفهمی چه حرفی عصبیش میک ...

من خیلی وقته حدود ۷ ساله ازدواج کردم ، و واقعا رفتارش رو حفظم ، حرف هاش رو پیش‌بینی میکنم حتی ، ولی خب ۲ ۳ هفته ست که اینجوری شده عصبی شده 

من خیلی وقته حدود ۷ ساله ازدواج کردم ، و واقعا رفتارش رو حفظم ، حرف هاش رو پیش‌بینی میکنم حتی ، ولی ...

شاید مشکل دیگه ای داره،شاید تحت فشاره