2777
2789
عنوان

دختر بی حیا

205 بازدید | 18 پست

بعضی از همجنس هامون چقد کثیف و بی شرم و حیا هستن که باعث شدن ماهم بد بشیم خیلی حالم خرابه یه دختره افتاده پای داداشم ولش نمیکنه قبلا میشنست مسخرش میکرد باهام الان طرفش میگیره باهم درارتباطن مادرمم چیش گف میترسیم این بیوفته پاش عقدش کنه اگر دختر خوبی بود زورمون نمیومد 

کاربری دوممه😜قدیمیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی واسه پسرم میترسم ،از الان مدام تو گوشش می خونم گول دخترا رو نخوره

خب اینجوری نسبت به دخترا بدبین میشه در آینده آرامش رو از زندگی خودش و زن بچه‌ش میگیره ، بهتره با مشاور صحبت کنید در مورد روابط نوجوانان

باشه ؛ حق با تو

خب اینجوری نسبت به دخترا بدبین میشه در آینده آرامش رو از زندگی خودش و زن بچه‌ش میگیره ، بهتره با مشا ...

منظورم همه دخترا نیست،دختری که سرش به تنش بیارزه،از نظر قیافه و خانواده و لول از ما پایین تر نباشه

توراخدا کمکم کن چطور راحت شدین یاد منم بده

عزیزم به این آسونی نبود که تو فکر می‌کنی ، چند سال طول کشید ، فقط بدون با دعوا و تهدید درست نمیشه 

ما یکم که آتیشش خوابید  کم‌کم با زبون‌خوش  هی به رفتارهای بد دختره اشاره کردیم و کم کم هم دختره خودش‌اخلاق واقعیشو نشون داد و داداشم خودش خودجوش زده شد و ولش کرد

عزیزم به این آسونی نبود که تو فکر می‌کنی ، چند سال طول کشید ، فقط بدون با دعوا و تهدید درست نمیشه ما ...

این نمیخاستش ازش میخندید ولی الان دختر مخشو زده که طرفشو میگیره دختر نامزد قبلیش نخاستتش افتاده پای این اصن به حرفمون گوش نمیده دعا و سحر بگیریم چطوره?

کاربری دوممه😜قدیمیم