2777
2789
مادرم میدونه ولی بابا و داداشام نه..مامانم گفت اگه برم بگم مادرش کولی بازی در میاره و جنگ و دعوا میش ...

مادرت آدم عاقلیه به خدا بسپار عزیزم به خدا چیزی نیست که خودتو اینقدر عذاب بدی الان نگی من آدم بی بند و باریم از این حرف ها میزنم نه من خودم خوانواده متعصبی دارم ولی اگه من به جات بودم به یه ورمم نمیگرفتم چون به خودم اطمینان دارم مطمعن باش همسایه ها هم حرفشون رو باور نمیکنن چون آدم خوب از دور معلومه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرت آدم عاقلیه به خدا بسپار عزیزم به خدا چیزی نیست که خودتو اینقدر عذاب بدی الان نگی من آدم بی بند ...

اجی بخدا به اون قران که کاری برام نکرد من بی گناهم شمارمو از گوشی مادرش برداشت هی مزاحمم میشد پیام میداد دست از سرم بردار میگفت چرا ولم نمیکنی..

اجی بخدا به اون قران که کاری برام نکرد من بی گناهم شمارمو از گوشی مادرش برداشت هی مزاحمم میشد پیام م ...

عزیزدلم بیا بغلم🫂🥺🥺تورو خدا خودتو ناراحت نکن اون سگ کثیف ارزش اینو نداره خودتو نابود کنی به خدا بسپارش به خدا نا امید نباش عزیزم این پسره انگاری روانی چیزیه با مادرت حرف بزن درد و دل کن گریه کن که سبک بشی تو خودت نریز به خودکشی هم فکر نکن اینقدر کسا هستن شرایط زندگیشون از تو بدتره باز به فکر خودکشی نمیوفتن بزار قوی باشی

عزیزدلم بیا بغلم🫂🥺🥺تورو خدا خودتو ناراحت نکن اون سگ کثیف ارزش اینو نداره خودتو نابود کنی به خدا ب ...

بخدا حالم بده اجی😭😭😭دق مادرش داره میکشتم که بره پیش بقیه همسایه ابرومو ببره از اوناس که صبح زود تو کوچه میشینه نصف شب میره خونه،درد و دل میکنم با مامانم همش گریه و زاری اونم هی میگه بیخیال باش😭

بخدا حالم بده اجی😭😭😭دق مادرش داره میکشتم که بره پیش بقیه همسایه ابرومو ببره از اوناس که صبح زود ت ...

خداروشکر کن دختر نگاه کن چه مادر خوبی داری الان اون باید استرس داشته باشه بگه آبروی دخترمو نبرن وقتی اون اینقدر ریلکسه یعنی میدونه هیچی نمیشه عزیز دلم فدات شم قول بهت میدم هیچی نمیشه🤝

انقد دنبال جلب توجه نباش

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
خداروشکر کن دختر نگاه کن چه مادر خوبی داری الان اون باید استرس داشته باشه بگه آبروی دخترمو نبرن وقتی ...

قربونت برم🥺وقتی خدا میخاد این مشکل که هیچ نقشی توش ندارم برام بوجود بیاد وهیچ غلطی هم نمیتونم کنم جز تحمل کردن یا خلاص شدن راهی ندارم‌..چندوقت بود حتی نماز صبحام قضا نمیشد ولی خدا اینجوری گذاشت کف دستم ایمانم و از دست دادم راستش