2777
2789

یه سوال داشتم هیچ کی جوابمو نمیده😞راننده اسنپ که زنگ میزنه به مسافر یا پیام میده تو برنامه بهش شماره شخصیش میوفته؟یا مثل ما مسافرا راننده هاام یه شماره مخصوص اسنپ دارن؟؟؟؟

من میبنم همون شماره ای که اسنپ برده شوهرم وقتی که خونس همون شماره ها دوباره بهش زنگ میزنن.چطوریاس؟؟؟؟

یکی یه بار نصف شبی زنگ زده بود نمیدونم چرا🤔🤯

😳

وشوهرم که به یه زن پیام داده چندبارو ولی زیربار نمیره.نمیدونم کدوم اول شروع کردن به پیام دادن.

آخ آخ چه شوهر بی جنبه و فلان شده ای داری

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه بار سوار شدم راننده گفت خانم شمارم براتون افتاده؟

گفتم نه🤷🏻‍♀️ نمیدونم 🤔

گفت شاید بعدا برات بیفته چون تا اومدم شمارتو بگیرم ماشینو دیدی قطع کردم 

گفت خواستم بدونی که من بودم بعدا زنگ نزنی بپرسی واسه چی زنگ زدی

میگفت بعضیا میرن نصفه شب گوشیو چک میکنن زنگ میزنن که شما کی هستی چیکار داشتی باید توضیح بدم که راننده هستم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دقیقا همینم شد آخر شب بود دیدم ااا یه تماس بی پاسخ برام افتاد خخخ حرف راننده یادم افتاد 

آخ آخ چه شوهر بی جنبه و فلان شده ای داری

اره منم بهش گفتم جنبه اسنپ رفتنو نداشتی 

خیلی خودشو قاطع و باجنبه نشون میده ولی همه ی مردا فقط حرف وکلمه و ژستن همشون سستن و جواب همه رو میدن.

عزیزم این بستگی به خود شخص داره میتونه یه خط جدا برداره

یعنی چی؟یعنی شماره هر راننده ای شماره شخصیشه ولی میتونه با یه خطی غیرخط شخصیش ولی اونم مال خودش  وارد بشه؟ یا خود اسنپ از همین شماره هایی که به مسافر میده به راننده ام میده؟

عزیزم این چه حرفیه انقد زود قضاوت نکن

گلم چون نخواستم زود قضاوت کنم حرفاشو شنیدم 

دیدم هیچیش به هیچیش نمیخوره معلومه داره دروغ میگه

اخه من ریزپیاماشو و مکالمه هاشو از همراه من دراوردم گذاشتم جلوش،میگم ایناها تو این ساعتا پیام دادی به این شماره قسم جون بچمو میخوره میگه من ندادم.مگه میشه همراه من الکی بزنه؟حتی با پیامای خودمم چک کردم دقیق دقیق بود همراه من.

چی گفته بود مگه؟🥺🥺حالا میخوای چیکار کنی؟

نمیدونم که چی گفته بود کاش میدونستم پیاماشو پاک کرده دیگه من از همراه من فقط دیدم صبح قبل اینکه بره سرکار۴ بار پیام داده به زنه و یه بارم عصر اون زنگش زده که من نفهمیدم و بعدش که من تقریبا میخواستم برم حمام یا توی حمام بودم دوباره یه پیام دیگه بهش داده.

قبولم نمیکنه میگه من پیامی ندادم جون بچمون و یا اگه دادم فقط شماره کارت فرستادم و فقط یه بار ذخیرش کردم ببینم کیه به من زنگ زده.(در صورتی که صبح کلی پیام داده اون عصر بش زنگ زده ،میگه عصر ذخیره کردم ببینم کیه دیدم یه زنه و پاکش کردم همین.)

چی گفته بود مگه؟🥺🥺حالا میخوای چیکار کنی؟

میگم حتی اگه یه شماره کارتم فرستادی اینهمه زنگ و پیام چرا اینجا هست؟چرا باید دوباره عصرم پیام بدی بش؟میگه من هیچ پیامی ندادم با جدیت و قاطعیت وقسم جون سر بچم.

اخه تو بگو اگه تو بودی باور میکردی؟؟؟همه میگن نه دروغ میگه همراه من دقیقه.

الان قهرم 

حالم خیلی بده از دیشب تاحالا نتونستم بخوابم دیگه چشام باز نمیشه 

خیلی عصبیم میخوام کارشو تلافی کنم 

هزارتا فکر میاد تو سرم 

یعنی اینقدر مردا بازیگرای خوبین؟؟؟چرا ما نمیتونیم اینطوری نقش بلزی کنیم؟

دلم میخواد صبحو نبینم دیگه خستم از همه چیز

کاش تموم میشد این زندگی