2777
2789

۹ماهه ازدواج کردم...از همون اول مشکل مالی داشتیم

اما چندماهه بیشتر شده خیلی تو فشارم ازهمه تفریحاتم زدم حتی یه تیکه لباسم نخریدم احساس میکنم دارم افسرده میشم...اینروزا شوهرمم بخاطر همین مسئله مالی حال زیاد خوبی نداره و نسبت بهم بی توجه هست اصلا حواسش بهم نیست...احساس خوبی ندارم...راهنماییم کنین حرف بزنین برام من خواهر ندارم شما جای خواهران...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دیگه زندگی پستی و بلندی داره 

مشکل شما هم انشاالله زودتر حل بشه 

ما هم اوایل ازدواج خیلی بدجور بدهکار شده بودیم و فشار رومون بود ولی بعدش خداروشکر حل شد 

الان هم به همسرت دلگرمی بده واقعا فشار زیادی روش هست 

ذهنش درگیره 

شرایط اقتصادی همه خرابه

وارد بازار کار شو

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اوایل زندگی‌برای همه همینطوره چون اکثر جوونا با قسط و وام زندگیشونو‌شروع‌کردن و با این‌ گرونیا واقعا تحت فشارن سخت‌نگیر و خودتو با قبل خودت حتی مقایسه نکن چون تو اومدی توو زندگی کسی و قراره توو سختیا و خوشیا شریکش باشی...بیشتر کنار همسرت باش و بهش دلگرمی بده که‌این روزا تموم میشه...بذار اونم به زندگی‌دلگرم‌بشع

به عنوان یه پسر میگم اگه تو این شرایط بودم بی توجهیم نسبت به همسرم از عمد نبود و از روی شرمندگی توان توجه بهشو نداشتم البته این نظر منه و بهتره که شما کنارش باشین تو این روزای سخت بالاخره پایان شب سیه سپید است...

خیلی برام سواله وقتی وضع مالی طرف رو میدونین چرا ازدواج میکنین که بعدش غصشو بخورین؟یا غصشو نخورین یا ...

عزیزم همیشه که همه بالا قرار ندارن 

زندگی پستی و بلندی داره 

همون پولدار هم بالاخره  بعضی روزا تو همچین شرایطی قرار میگیره

شوهر من شغلش آزاد هست در آمدش خوب هست

ولی اوایل ازدواجمون خیلی بدجور بدهکار شده بودیم همش قسط 

خیلی فشار رومون بود ولی خداروشکر الان رو به راه شدیم