بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره خودشه همه فک میکردن یدونه خربزه بوده درخالی ک چندین تا بود 😂😂😂جالبه من متوجه حرف اونا نمیشدم ...
واااای اره الان یادم اومد خیلی فان بود😂😂
✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شدهاند…
✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شدهاند…
اتفاقا اساس کشی کردیم محله دیگه بعد باز امسال اومدیم تو همون محله رفتم باز ازش خربزه بخرم دیدم ای داد بی داد عمو سبزی فروش نیست یکی داخل مغذزه بود پرسیدم مجا رفتن گفت رفتن یه محله دیگه ایمقدر ناراحت شدم که نگو بعد چند ماه بعدش اتفاقی تو یه محله دیگه رفتم یه سبزی فروشی شاگردشو دیدم بخدا جوری ذوغ کردم انگار فامیلم دیدم شاگردشم یه افغانی بود همیشه میورد خریدامو میذاشت تو ماشین خلاصه گفتم پس بقیتون کو گفت دعوامون شد دیگه جدا شدیم از هم 😂😂😂هرجیم پرسیدم ادرس اونا کجاست گفت دوتا کوچه پایین تر رفتم دونه دونه گشتم نبود ک نبود گمونم نخواست بگه الکی دکم کرد🤣🤣🤣🤣
اتفاقا اساس کشی کردیم محله دیگه بعد باز امسال اومدیم تو همون محله رفتم باز ازش خربزه بخرم دیدم ای دا ...
واااای بنازم چقدم پیگیری😂😂😂این ماجراهم باحال بود کلی خندیدم😅😅