2777
2789
عنوان

بارداری سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 73 پست
عزیزم منم سه تا بچه دارم ..از بچه اولم تا همین سومی خیلی ها چرت و پرت گفتن ...فقط اهمیت نده و به بچه ...

خدارو شکر عزیزم الهی تن بچه هات سالم باشن مرسی عزیزم .بهم میگن پسر اولت اسیب میبینه میگن دیگه محبت بهش نمیکنی برو بندازش امروزه یکی هم زیاده همه چی بارم کردن تازه اینا خانواده نزدیکم بودن فقط مامانم شوهزم پشتم هستن

تازه میگفتن قلب ندارع برو سقطش کن اینجوری به اون دوتا بچتم فشار میاری

بچه اگه قلب نداشته باشه یا دور از جون مرده باشه بدن خودش دفعش می‌کنه ...به بهانه قلب نداشتن کلی بچه سالم و زنده رو سقط کردن تو فامیل ما کلی اینطوری الکی بچه سقط شد ..به خواهر من گفتم بچه سندروم دان ماشاالله انقد قشنگ و سالم و زرنگ هیچی نبود به دختر خالم گفتن بوت سندروم دان رفت آزمایش بند ناف همون شب بچه سقط شد بخاطر آزمایش وحشتناک  دو هفته بعد ک جواب. اومد بچه سالم بوده و تشخیص اشتباه ..دختر عمه شوهرم دقیقا همین آزمایش بهش گفته بودن انجام داد بچه سالم بود اما بخاطر نوع تهاجمی بودن آزمایش بچه عفونت گرفته بود و تا چهار ماه بعد زایمان همش بستری بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای دمت گرم چقد درست گفتتیییی

والا ..الان فضای مجازی یک جوری شده همش تبلیغ سگ و گربه ..تازه کلی غذا به سگ ولگرد میدن ...که الان دردسر شده و کلی مشکلات داشته بعد همون آدما اگه یک زن حامله ببینن انگار دور از جون گناه کرده ..

به عنوان یه تک فرزند میگم!این بچه مهم ترین اتفاقیه که میتونه تو زندگیتون بیوفته!!هر چی تعداد بچه ها ...

الهی حدا به شماهم بچه های سالم بده عزیزم  منم بچگی تنهایی گزروندم مامانم بابام همیشه سرکار بودن تک تنها تو خونه بودم

الهی فدات شم با این انرژی خوبت مرسی عزیزم .جنسیت بچه هاتون چیه عزیزم

خدا نکنه عزیزم

سه تا پسر و یه گل دختر الحمد لله رب العالمین

ان شاءالله عزیز دلتون رو سلامت در آغوش بگیرید...

دوست من بچه ی اولش دانشجو هست 

الان سومی رو آورده

میگه واقعا خونه گرم تر شده و همه خوشحالن😍😍

خدارو شکر عزیزم الهی تن بچه هات سالم باشن مرسی عزیزم .بهم میگن پسر اولت اسیب میبینه میگن دیگه محبت ب ...

وای بخدا دروغ ..من بچه اولم همش تو خونه تنها بود و داشت بی بی دیجیتال میشد از بس جلو تلویزیون بود از تنهایی اما دومی که اومد حالش خیلی خوب شد ..الان که سومی هست انقد ششاد و خوشحالن تازه میگن مامان یک داداش هم بیار که دوتا آبجی و دوتا داداش باشیم ..اصلا تلوزیون زیاد خونه ما روشن نمیشه همش بازی میکنن و سرکله هم میپرن

گلم چی بهتر از بچه است

خدا خودش روزی بچه رو میده

با تمام وجودم دوست داشتم جای شما بودم و الان بارداری سوم بود(واقیعتش بهت حسودیم شد)

من همسرم اصلا بچه ی دوم نمیخواد 

اینقد دعا میکنم میگم خدایا ناخواسته بهمون بده ولی مثل اینکه مصلحت نیست

بچه اگه قلب نداشته باشه یا دور از جون مرده باشه بدن خودش دفعش می‌کنه ...به بهانه قلب نداشتن کلی بچه ...

الهی خدابهشون صبر بده عزیزم ایشالا دامنشون سبز بشه. این ادما که میگن بچه قلب نداره اگه بچه خودشون بود اینجوری نمیگفتن برو کششش ولی برا بقیه راحت  زبون باز میکنن

خدارو شکر عزیزم الهی تن بچه هات سالم باشن مرسی عزیزم .بهم میگن پسر اولت اسیب میبینه میگن دیگه محبت ب ...

ولی خواهر شوهرم یک بچه داره ..انقد این بچه از تنهایی آسیب دیده هرچی امکانات هم براش فراهم کردن یک بچه لوس و خودخواه و عقده ای تنها ..همش میگه من تنها ..استان برای اینکه تنهایش پر کنند براش اسباب بازی و اینا میخرن ..فایده ندارد تازه من انقد سرم شلوغ با درس و مشقام به بچه ها واقعا گاهی زیاد نمی‌رسم اما انقد درس پسرم و فعالیت های دخترم تو مهد عالیه شاگرد اولن ولی اون که تنهاست و بهترین مدارس می‌ره درستش افتضاح

خدا نکنه عزیزمسه تا پسر و یه گل دختر الحمد لله رب العالمینان شاءالله عزیز دلتون رو سلامت در آغوش بگی ...

ممنونم عزیزم خدا ایشالا هرچی میخاید بهتون بده عزیزم انقد ادما اینجا خوبن ادم فک می‌کنه غزیزاش هستن

تازه میگفتن قلب ندارع برو سقطش کن اینجوری به اون دوتا بچتم فشار میاری

چه بی ملاحظه ان واقعا،اینانشونس که اطرافیانمونو بشناسیم عزیزم،بدون هرگز موردمشورت قرارندیشون که ترسو و  بخیلند 

۷۵.۹۲۸۰
گلم چی بهتر از بچه استخدا خودش روزی بچه رو میدهبا تمام وجودم دوست داشتم جای شما بودم و الان بارداری ...

روزی؟

اینایی که فقیرن پولاشون تو شکمه مامانشون جا مونده نه؟

یا به نون پنیر میگین روزی؟

الهی حدا به شماهم بچه های سالم بده عزیزم منم بچگی تنهایی گزروندم مامانم بابام همیشه سرکار بودن تک ت ...

انشالله

انشالله خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه و باع افتخارتون باشن

جنسیتشون چیه؟اسماشون چیه؟

بگید یکم ذوقشون رو بکنیم

ولی خواهر شوهرم یک بچه داره ..انقد این بچه از تنهایی آسیب دیده هرچی امکانات هم براش فراهم کردن یک بچ ...

من خودم چهارتا خوهریم الان انقد به درد هم میخوریم به درد مامانم میخوریم من شهرستان زندگی میکنم بجاش سه تا خوار دیگه پیش مامان بابام ..حالا فک کن من تک بودم ..الان مامانم بااون فشار خون و اینا تنها تو یک شهردور از من چیکار میکرد

گلم چی بهتر از بچه استخدا خودش روزی بچه رو میدهبا تمام وجودم دوست داشتم جای شما بودم و الان بارداری ...

ممنونم عزیزم الهی دامنت به همین زودیا سبز بشه خدا یه بچه سالم بهت بده که شوهرت با جون دل خوشحال بشه