2777
2789

سلام بچها خوبید

من امروز رفتم تا با یه آقایی آشنا بشم 

معرفی شدیم 

قرار بود ببینیم همدیگرو میپسندیم یا نه 

همینکه نشستم تو ماشین شروع کرد به تعریف کردنو که چقدر خوشگلی فلان بعد ایشون ایقد ذوق زده بود که میگفت دستتو بهم بده 😑😑 و بهشگفتم که من به یه چیزایی معتقدم و از خط قرمزامه 

همینطور که بین مسیر میرفتیم یجا وایساد و از اینکه قراره در آیندهذچیکار کنه و... میگفت یهو منو کشیدتو بغلش و بوسیدم😑😑😑

منم قفل کردم و اینقدر خجالت کشیده بودم و هنگ بودم که چیزی نگفتم هی داشتم میگفتم خدایا یعنی دیگه گیر افتادم یعنی دیگه بهش آلوده شدم؟؟باید تااخرش بمونم؟؟؟ که یهوو یه صدای وحشتناک با یه جرقههه بالای سرمون راست شد یه ماشین از پشت بهمون زد و تیکه تیکه شد افتاد جلومون طی پنج ثانیه کل اتفاقای زندگیم و نشونه ها اومدن جلو چشممم ممکن بود من الان با این پسرع کثافت مرده بودممم 

فقط گیج منگ بودم و داد زدم فقط میخام برم خونمون یه ماشین گرفتم و اومدم و الان خونممم😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرتیکه هول میگفتی این‌کمه میخای لباسا رم بکنم؟

بهتر بابا اصن کلا بندازش دور اشغالو

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

یا خدا

حالا پسره خودش چجوری بود خوب بود از نظر قیافه و اخلاق

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی