2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک باردار ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 20 پست
مثبت اصلا کاذب ندارهمنفی کاذب داره مثبت مگر کسی بعد زایمانش بزنه یا بعد سقط که مثبت کاذب در بیادمن ب ...

عزیزم بد متوجه شدی منظور من این بود ک ب نظرم جواب تستشون منفیه 

من بر حسب تجربم نظرم  گفتم انشالله ک اشتباه کردم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

عزیزم بد متوجه شدی منظور من این بود ک ب نظرم جواب تستشون منفیه من بر حسب تجربم نظرم گفتم انشالله ک ...

اهااا🫠❤️❤️❤️ ببخشید

از اونجایی ک میگن همون اولش هاله انداخته احتمالا مثبته

حالا فردا صبح هم با ادرار اول میتونن ۲ تا بزنن همزمان

دیگ اونام هاله بندازه حتی یکیش یعنی قطعیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اهااا🫠❤️❤️❤️ ببخشیداز اونجایی ک میگن همون اولش هاله انداخته احتمالا مثبتهحالا فردا صبح هم با ادرار ...

خواهش میکنم گلی 

انشالله ک خیره

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

مثبت اصلا کاذب ندارهمنفی کاذب داره مثبت مگر کسی بعد زایمانش بزنه یا بعد سقط که مثبت کاذب در بیادمن ب ...

عزیزم کی میگه مثبت کاذب نمیشه من چندبار بی بی چکام مثبت شد باردار نبودم با اینکه قبلش اقدام بودم و سونو داده بودمسالم بودم ولی کیست گرفته بودم بخاطر کیستم مثبت کاذب میشد یکم اطلاعاتتو ببر بالا دورت بگردم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

چی بگم‌گلم انشالله ک برا شما مثبته ولی من ده بار این هاله اینجوری دیدم حتی یبار ازمایش رفتم‌و هر بار ...

اره عزیزم واسه منم مثبت کاذب خیلی شده انشالله ک این خانم کاذب نیست و باردارن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

عزیزم کی میگه مثبت کاذب نمیشه من چندبار بی بی چکام مثبت شد باردار نبودم با اینکه قبلش اقدام بودم و س ...

والا دکترا ک اینطور میگفتن به من

منم متخصص زنان نبودم تجربیات اولم بود

خیلی پیگیر بودم از نوع برعکسش چون بچه نمیخواستم

بهم عینن گفتن مثبت اگر شد قطعیه 

مگر بعد زایمان یا سقط کسی باشه

ولی کیست بزرگ اگر کسی داشته باشه اونقدری ک بیبی چک هی بخواد مثبت بشه که قطعا طرف میفهمه میدونه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥