حالم ازش بهم میخوره . خونه سکوت بود . من تو گوشیم .بچمم یه گوشه نشسته بود . مریضم هست بچم سرماخورده .یهو این با دهن پر انگار خواس بگه گل . یه صدای وحشتناک دراورد قلبم وایساد .بچمم از جاش پرید دویید سمتم خودشو پرت کرد زمین زد زیر گریه . حالم از این مرتیکه النگ بهم میخوره اه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا تو خوبه هیجان فوتبال داشته یه بار که عمه م مهمونمون بود همسرم یه عطسه کرد عمه م همچین نیمخیز شد که فرار کنه هنوزم یادمون میفته انقد میخندیم😂😂یه بارم داخل ماشین بودیم خواست عطسه کنه به هر جون کندنی که بود به عمه م گفت میخوام عطسه کنم😂😂
منم همسرم همینجوریه دقیقااا هر بار فوتبال میبینیم آرومه خونه یهوووو میگه گگگگگگگگوووول من جوری زهرم میترکه😥میزنمش😂
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️