2777
2789

سلام پسرم ۱۱ماهشه الرژی غذایی شدید داره فقط برنج میخوره میخوام بدونم خانمایی که بچه هاشون الرژیشون انقد شدید بوده چند ماهگی خوب شدن؟

پسر منم پدرمو درآورد اما نمه نمه همه چی کوچولو دادم بهش 

ولی الان ک ۱۹ ماهشه یه مقداری بهتره اما کاملا نه گاهی اگزما اگزما میشه بخصوص تو تابستان و با فرش و اینا تنش اصابت میکرد

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

ما پسر فامیلمون خیلی رو گوشت حساسه و بدش میاد اسمش هم بیاد بگی بالا میاره 

یا از آدمای پیر تازگیا بدش میاد 

کلا موقع غذا خوردن هم باید تنها بخوره یوقت کسی بد غذا بخوره حالش بد میشه 

کلاس دومه😫😫😫

عشق ادمو احمق میکنه🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من هیچوقت خوب نشد الان که بزرگتر شده بدتر شده خیلی چیزارو نمیتونه بخوره به چیا الرژی داره بچت ؟

بچه تون چند وقتشه؟

پسر من به همه غذا ها الرژی داره هر چی تست میکنم یا اسهال میشه یا اگزما میزنه  دونه دونه مواد غذایی ها رو تست میکنم ولی شکست میخوره

قبل از یکسالگی چیا بهش ساخته بود میشه لطفا بگین؟

با همه چی اوکی بود جز اینایی ک گفتم مثلا تو سوپش من هویج و سیب زمینی میرفتم ک خب ب خصوص روی سینش خیلی اگزما میشدانجام تست خیلی خیلی راحتم کرد ...

الانم ب غذا دارچین بزنم اگزما میشه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
پسرم روی رونش گوشش شکمش کمرش کهیر میزنه دارو میخوره

چند وقتشه بچه تون؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم بخدا خیلی غصه پسرمو میخورم کار شب و روز من شده گریه😭خیلی میترسم خوب نشه هیچ غذایی بهش نمیسازه تو خونه زندونی شدیم میترسم برم جایی بخواد چیزی بخوره یا یه نفر یواشکی بهش چیزی بده🥹