2777
2789
عنوان

خزترین کاری که تاالان کردین😂

3351 بازدید | 179 پست

خزترین کاری که خودتون یا اطرافیانتون کردن چی بوده😂

بگین یکم دورهم بخندیم😂

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار خاصی جز کلیپس نبود

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

دبیرستان بودم یه ساعت مارک گرون خریده بودم عین عقده ای ها مهمونی میرفتیم یه جوری میگرفتم دستمو که سا ...

اسمتووو 

دلم کشمش پلو خواست🥺😂

برا رسیدن به ارزوهام یدونه صلوات مهمونم کن لایکم کن برات صلوات بفرستم🦋 خیلی از تاپیکا برا خودم نیست 

من بچه بودم رژلب قرمز برداشتم مالیدم به لبام وپشت چشام وگونه هام

غلیظظظظظ😂

بعد مهمون بود خونمون باهاشون رودروایسی داشتیم

من بااون قیافه اومدم جلوشون چشتون روز بد نبینه دمپایی هایی که بعدش نوش جان کردم رو هیچوووقت یادم ن م ی ر ههههه🤣🤣

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..

رژ زدن توی عروسی با سیبیل🫠😂😭

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

دبیرستان بودم یه ساعت مارک گرون خریده بودم عین عقده ای ها مهمونی میرفتیم یه جوری میگرفتم دستمو که سا ...

منم یه کیف خریده بودم مث اسکلا جلو میزاشتم همه ببیینن😭😭😭

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

اومدم نی نی سایت😂

پس هممون خزیم😂❤