2777
2789

بخدا خیلی الکیه مدرسه هیچکدومم از معلمام بدرد نمیخورن شاهدم تجربی یازدهم

کلاس بیرون دارم فراهم امتحان محیط زیست دارم نمیرم ولی میخونم

فوقش نمره برگه امتحانی دیمو که دید مستمرمم بیست میده

کلی درس دارن شیمی فیزیک زیستو ول کردم چسبیدم به مستمر که چی😑تا صب بیدار میمونم فیلم درسی میبینم فقط برا انشا میدم مدرسه که مستمرمو صفر نکنه

هنوز دوازدهم نیستی بیخود مدرسه رو تعطیل نکن واسه کنکور از تابستون هم میتونی استارت بزنی

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز دوازدهم نیستی بیخود مدرسه رو تعطیل نکن واسه کنکور از تابستون هم میتونی استارت بزنی

کنکور هیچی الان داریم به نهاییم گند میزنیم

مدرسه که میرم بعضی روزا نمیرم فقط اون روزام بالای ۱۲ ساعت میخونم

از الان نمیری مدرسه دوازدهم چیکار میکنیمگه میشه همه معلما بد باشن فیلم بیشتز وقتت میگیره

حداقلش اینه که یاد میگیرم با اون فیلما انگار پولمو ریختم تو جوب کلاس گرفتم بیرون

ی معلم ریاضیمون خوبه که سر کلاس اون میرم پارسال معلمام بهتر بودن

کنکور هیچی الان داریم به نهاییم گند میزنیممدرسه که میرم بعضی روزا نمیرم فقط اون روزام بالای ۱۲ ساعت ...

اگه از الان نری بد عادت میشی ، مدرستو برو در کنارش نهایی هم بخون درس هر جلسه رو عمیق و مفهومی بخون ، من دوازدهم هم بودم مدرسه رو کامل میرفتم نهایی هم امتحان دادم

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

برو درمونگاه خودتو بزن به مریضی بگو حالت تهوع و سردرد و استفراغ دارم

هر جی میخورم میارم بالا

تب دارم لرز دارم

تبم میره دوباره میاد

یه استراحت بگیر بده بهشون موجه بشه غایب بشو

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰