2777
2789
عنوان

برای دنیا اومدن بچه کی قربونی کنیم

113 بازدید | 16 پست

ما میخوام ده روزگی بچه تالار جشن بگیریم من میگم همون روز جشن قربونی کنیم و گوشت رو پخش کنیم همسرم میگه نه اولین روزی که بچه رو میاریم خونه باید قربونی کنیم

کدوم بهتره ؟؟؟ 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما رسم نداریم تالار جشن بگیریم چه جالب!

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
اصولا اولین روز قربونی میکنن عزیزم

من به خاطر اینکه خونه ما یه شهر دیگه هست و تالار تو شهر خانواده همسرم برا همین گفتم به خلطر فامیل همون ده روزگی بچه قربونی کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما رسم نداریم تالار جشن بگیریم چه جالب!

پیش ما ده روزگی رو جشن میگیرن عزیزم البته زنونه میگیرن 

همسرم دوست داشت همه رو خانوادگی دعوت کنیم برا همین تعداد زیاد شد تالار میگیریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من به خاطر اینکه خونه ما یه شهر دیگه هست و تالار تو شهر خانواده همسرم برا همین گفتم به خلطر فامیل هم ...

خب خانواده همسر برا زایمانت نمیان مگگ

ینی میخوای با اون وضع تو اون سرما پاشی بری فقط برا قربونی وجشن

پیش ما ده روزگی رو جشن میگیرن عزیزم البته زنونه میگیرن همسرم دوست داشت همه رو خانوادگی دعوت کنیم برا ...

چه عالی

به سلامت به دنیا بیاد انشاالله 😍

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
مگ پدر مادر همسر و خودت نیستنخب اینا باشن بشه دیگ روز اول قربونی کنید بقیه پخش میکنید یا مهمونی میدی ...

نه فقط مادرم میاد چون ما تبریز زندگی میکنیم و برای زایمان میرم تهران اونجا میریم هتل شرایطش نیست که بقیه بیان بعدش هم دو سه روز میمونیم تهران و برمیگردیم خونه خودم و واسه جشن میریم گیلان اگه خونه خودمون قربونی کنیم فقط به در و همسایه پخش میشه مادرم میگه دوبار قربونی کنید چون برای فامیل هم باید قربونی پخش کنیم من نظرم فقط اینه روز جشن قربونی کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب خانواده همسر برا زایمانت نمیان مگگینی میخوای با اون وضع تو اون سرما پاشی بری فقط برا قربونی وجشن

نه چون میرم تهران برای زایمان شرایطشو نداریم که بقیه بیان فقط مادرم میاد بعد ما برای جشن میریم شهر همسرم و من دو هفته اونجا میمونم بهتر که بشم برمیگردم خونه خودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40