ما میخوام ده روزگی بچه تالار جشن بگیریم من میگم همون روز جشن قربونی کنیم و گوشت رو پخش کنیم همسرم میگه نه اولین روزی که بچه رو میاریم خونه باید قربونی کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
پیش ما ده روزگی رو جشن میگیرن عزیزم البته زنونه میگیرن همسرم دوست داشت همه رو خانوادگی دعوت کنیم برا ...
چه عالی
به سلامت به دنیا بیاد انشاالله 😍
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
مگ پدر مادر همسر و خودت نیستنخب اینا باشن بشه دیگ روز اول قربونی کنید بقیه پخش میکنید یا مهمونی میدی ...
نه فقط مادرم میاد چون ما تبریز زندگی میکنیم و برای زایمان میرم تهران اونجا میریم هتل شرایطش نیست که بقیه بیان بعدش هم دو سه روز میمونیم تهران و برمیگردیم خونه خودم و واسه جشن میریم گیلان اگه خونه خودمون قربونی کنیم فقط به در و همسایه پخش میشه مادرم میگه دوبار قربونی کنید چون برای فامیل هم باید قربونی پخش کنیم من نظرم فقط اینه روز جشن قربونی کنیم
خب خانواده همسر برا زایمانت نمیان مگگینی میخوای با اون وضع تو اون سرما پاشی بری فقط برا قربونی وجشن
نه چون میرم تهران برای زایمان شرایطشو نداریم که بقیه بیان فقط مادرم میاد بعد ما برای جشن میریم شهر همسرم و من دو هفته اونجا میمونم بهتر که بشم برمیگردم خونه خودم