2777
2789
عنوان

بچها چیکار کنم شوهرمو🥺

156 بازدید | 15 پست

یروز مونده ب شب یلدا مامان‌بزرگم دعوتمون کرده

همه فامیل هستن۴۰ نفر ایناییم

ما هم یکی دوماهه عقد کردیم

نامزدمم هیچکدوم از خاله داییای منو ندیده

الان میگه خجالت میکشم نمیام نمیشناسمشون میگم خب بریم میشناسی نمیاد هرچقد خانوادشم گفتن راضی نمیشه بیاد عصابم خرابه سر این کارش ازش سرد شدممم🥶

Nail artist 🤍  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اول باید پاگشاش کنن خاله و داییات بعدش دیگه

مادر بزرگش پاگشا کرده باشه کافیه

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

نکردن هیچکدومفامیلای اون هفته اول دعوتمون کردن مال من نهاینم نمیاد ک ندیدم تا حالا اونارو چطور بیام ...

خب باید دعوت کنت دیگه

کار توام اشتباه کجا برش میداری ببری

آداب و رسومی گفتن اول ی پاگشا کنید بعد

خب باید دعوت کنت دیگهکار توام اشتباه کجا برش میداری ببریآداب و رسومی گفتن اول ی پاگشا کنید بعد

خونه دایی و خاله نمیخواد بره که

خونه مادر بزرگه اونم پاگشا کرده

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

بچه کوچیک که نیست بزنیش ببریشدوست نداره بیادبه تصمیمش احترام بذارخودت برو

بابام ببینه نمیریم خیلی غر میزنه میگه باید بیاین چرا نمیاین افسردگی میگیرین و اینا

خودمم متاهل شوهر دارم چرا باید تنهایی برم دوس دارم با همسرم ببینن منو

Nail artist 🤍  

خب وقتی داییاش و خاله هاشو طرف ندیده تو عمرشی پاگشاییه دیگه عزیز من حرف شما اشتباهه

خب تو خانواده ما رسم پاگشا برا بعد از عروسیه

بابام ببینه نمیریم خیلی غر میزنه میگه باید بیاین چرا نمیاین افسردگی میگیرین و ایناخودمم متاهل شوهر د ...

اشتباه میکنی

اگر حرف بابات مهم بوده برات ک نباید شوهر میکردی، وقتی غر غر میکنه یعنی هنوز براشون جا ننداختی که شوهرت از همه برات مهم تره 

متاهلی صاحب اختیار همسرت نیستی

بگو خیلی دوست دارم باشی،بیخیلی خوشحال میشم اگر باهام باشی

اومد اومد ،نیومد به تصمیمش احترام بذار،

این راهی ک تو میخوای بری من اوایل زندگیم رفتم،شد بحث و ناراحتی و همسرم شش ماه با خانوادم قهر کرد عروسی برادرم نیومد و هزاران مشکل و‌ناراحتی،

الان اولویتمه،اگر مادرم بگه شام بیاید میگم با همسرم هماهنگ کنید اگر بگه میریم ،میریم اگر خسته باشه نمیریم