2777
2789
عنوان

خواهشا وقتی میرید مهمونی حواستونو بدین به بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 44 پست
با جمله های بچه ست دیگه چیکارش کنیم یا بچه سالم همینه دیگه و..😂😂

بچه تو خونه خودشون جرات نداره تکون بخوره میاد مهمونی عین جونوری که از قفس آزاد شده 😂

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا الان یکی اومد گف از اول میرفتی اتاق ، واقعا مقصر منمممم😂🥴

نه اتفاقا کیف کردم بچه ای که مادرش جمعش نمیکنه حقش همینه،خواهرم تو مهمونیا همش دنبال پسرشه نمیذاره به چیزی دس بزنه یا کاری کنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بچه تو خونه خودشون جرات نداره تکون بخوره میاد مهمونی عین جونوری که از قفس آزاد شده 😂

یکیشونو دیدم از پرده آویزون شده بود صدای گوریل در می‌آورد مامانمم خودشو میزد به ندبدن😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مگه آدم می‌تونه چیزی بهشون بگه 😑 من یه بار برای اینکه دست از سرم برداره ترسوندمش رفت توی پذیرایی داد شد فلانی منو میترسونه خیلی دختر بدیه 😬😬

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
یکیشونو دیدم از پرده آویزون شده بود صدای گوریل در می‌آورد مامانمم خودشو میزد به ندبدن😂

ماماناشون تازه اومدن مهمونی یه نفسی بکشن و غیبت کنن.😂 اصلا بچه مچه نمیشناسن. 

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

وای من اینجوری بچه خونه خودمون ندیدم ولی عید دیدنی خونه خالم بودیم. یه مهمون دیگه داشتن طرف دو تا بچ ...

فامیل ما که بچه‌ش پشت پرده اتاق من عن کرده بود و مادرش وقتی فهمید هرهر میخندیدو چی میگی ؟ 

باشه ؛ حق با تو

با جمله های بچه ست دیگه چیکارش کنیم یا بچه سالم همینه دیگه و..😂😂

من دفعه پیش به مادرش گفتم بچه اذیت میکنه ، گفت آخی عزیزم خیلی دوست داره بخداااا بلد نیست بچه‌ست  

باشه ؛ حق با تو