2777
2789
عنوان

باور دارین به اینکه

78 بازدید | 14 پست

به هر چی فکر کنین به دست میارین یا مثلاً از هر چه بترسیم سرمون میاد؟

دلیلتون لطفاً 

با هم دیگه مهربون باشیم . شاید تونستیم گره از مشکلات هم باز کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره 

زمانی بابام مریض بود شبا بی دلیل مرگ بابام میومد تو ذهنم ساعت ها منو مشغول فکر کردن میکرد در حدی داشتم دیونه پیشدم خدا التماس میکرم اینطور نشه 

ولی شد😔

بابا دختر مستقلی شدم تو رو خدا دیگه جالا رفتی فکر ما رو نکن نگران نباش با آرامش بخواب من خوبم فقط دلتنگم😔🖤❤

نه

به تلقین و انرژی و کائنات و اینا هیچ اعتقادی ندارم

معتقدم تصمیم و عمل آدماست که روی زندگیشون موثره

نه صرفا چیزی که بهش فکر میکنن

خیلی موقع ها افکار ما با اعمالمون متفاوته

coming soon...⚖️🎓

میگن با فکر کردن اون ارتعاش و انرژی رو جذب میکنین و اتفاق میفته 

مولانا هم میگه هر چیز که در جستن آنی آنی 

و به نظر مربوط به این قضیه است

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
اره زمانی بابام مریض بود شبا بی دلیل مرگ بابام میومد تو ذهنم ساعت ها منو مشغول فکر کردن میکرد در حدی ...

متاسفم💔خدا بهتون صبر بده

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
میگن با فکر کردن اون ارتعاش و انرژی رو جذب میکنین و اتفاق میفته مولانا هم میگه هر چیز که در جستن آنی ...

"جستن" یه عمله

وقتی چیزی رو جست و جو میکنی یعنی برای به دست آوردنش تلاش میکنی ، نه صرفا فکر

از دیدگاه من مولانا اینجا بیشتر مقصودش اینه که اگه برای رسیدن به چیزی تلاش کنی "به خاطر اون سعی و تلاشی که کردی" بهش میرسی

coming soon...⚖️🎓

"جستن" یه عملهوقتی چیزی رو جست و جو میکنی یعنی برای به دست آوردنش تلاش میکنی ، نه صرفا فکراز دیدگاه ...

درسته ولی تفکر هم مهمه 

جستن یعنی همه ی وجودت رو برای اون کار بزاری که خب این شامل افکارتم میشه ،که دائم درگیره اون کاره باشی 

و اگرنه که مشخصه که صرفا با فکر قرار نیست به جایی برسیم اما از طرفی زیاد فکر کردن درباره یه موضوعی هم باعث میشه به طرف اون موضوعه کشیده بشیم.