2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط ترکیه 🤣🤣فیلم و اهنگ برام در ترکیه خلاصه شده 

ایران زندگی میکنم ولی همه چیم ترکیه هس فک کنم زندگی قبلم ترکیه می زیستم🙂‍↔️

و خیلی دلم میخواد مهاجرت کنم ولی میگن ترکیه مناسب نیست اروپا بهتره 

ولی من اهنگ ها و فیلم های ترکی رو از خود ترکا هم بهتر بلدم 😁🙂‍↕️چرا ترکیه دنبا نیومدم 

فقط ترکیه 🤣🤣فیلم و اهنگ برام در ترکیه خلاصه شده ایران زندگی میکنم ولی همه چیم ترکیه هس فک کنم زندگ ...

منم دقیقا مثل شمام به اهنگ های متال و وایکینگ متال سوئدی و نروژی و فرهنگ و مردم اونجا خیلی علاقه دارم حتی تیپ صورت و فیس خودمم خیلی سفید و بورم و فکر کنم منم زندگی قبلیم تو یک کشور اسکاندیناوی بودم. چون فرهنگ و اخلاق ایران برام هضم نمیشه از نوجوانی دنبال و تحت تاثیر فرهنگ اسکاندیناوی بودم. 

منم دقیقا مثل شمام به اهنگ های متال و وایکینگ متال سوئدی و نروژی و فرهنگ و مردم اونجا خیلی علاقه دار ...

منم اینجوریم نمیدونم هیچ وقت راستش با ایران ارتباط نگرفتم دوستام میگن فیلم های ایرانی ولی من تو عمرم ندیدم نمیدونم چرا کلا از وقتی 3 ساله بودم تمام اهنگ های ترکیه گلبن ماهسون همه رو حفظ بودم خیلی کوچیک بودم مادرم اینا میگن تعجب میکردیم وقتی انقد کوچولو بودی و اهنگ های ترکی رو بدون هیچ غلط میخوندی از 2 یا 3 سالگی این عشق به ترکیه رو تا الان که 25 سالمه دارم 😂

یعنی همه فبلم هاشون رو خیلی دوست دارم به طرز خیلی عجیبی همه ی کاراکتر های سریال رو درک میکنم و باهاشون عشق میکنم یعنی عاشق شون هستم 

فکر کنم ما زندگی قبلی اونجا بودیم 

چرا مهاجرت نمی‌کنید 

منم اینجوریم نمیدونم هیچ وقت راستش با ایران ارتباط نگرفتم دوستام میگن فیلم های ایرانی ولی من تو عمرم ...

منم از سه سالگی بابام برام اهنگ های انگلیسی زبان پخش میکرد راستش درس زیاد خوندم و تو فکر مهاجرتم قبلا که سنم کم بود پدرم موافقت نکردن الان خیلی دلم میخواد برم سوئد چون واقعا عاشق اونجام ولی خب مهاجرت هم خیلی سخته مخصوصا ارتباط گرفتن با مردم حوزه اسکاندیناوی. اصلا مثل مردم ایران خونگرم نیستن البته من خودمم چندان ادم خونگرمی نیستم ولی باز اونا خیلی شدیدترن. تمام اهنگاشون و فاز متال و راکشونم درک میکنم حتی تیپ و استایل و شکلمم مثل اوناست. نمیدونم قبلا سنم کمتر بود خاتواده اجازه نداد با اینکه تو دانشگاه اسلو نروژ هم اپلای کردم و اکسپت شد

منم از سه سالگی بابام برام اهنگ های انگلیسی زبان پخش میکرد راستش درس زیاد خوندم و تو فکر مهاجرتم قبل ...

منم اتفاقا میخوام سوئد مهاجرت کنم اونجا فامیل داریم. حتما به فکر مهاجرت باش عزیزم اونجا عالیه