2777
2789
عنوان

چی دخترارو جذاب میکنه

72 بازدید | 11 پست

کارای دخترونه و تینیجری یادم بدید من یه مدت خیلی ساده گشتم اصلا انگار که دختر نبودم مثل پیر زن گشتم شما بگید شروع کنم همتونم تجربه دارید مامانم میگه اینقدر ساده گشتم که همه دوستام رفتن

مثل عطر زدن.مو دم اسبی بستن.ارایش کردن.لباسای جذب پوشیدن بقیشو شما بگید که چی دخترارو جذاب میکنه

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخلاقی بگم 

رک و ساده بودن به نظرم ولی پرحرفی بی مورد و خبر بیار ببر نباشی و دورو نباشی

ظاهری هم آراسته استایل خودتو داشته باش هی آینه ی  هر کسی که میاد نباش (پیروی از هر کس)

اگه مورد قشنگ یا جالبشونن دیدی ازشون تعریف کن سرتم اکثرا تو کار خودت باشه ب نظرم

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

متین و با اعتماد بنفس بودن....استقلال هر چند کوچیک‌ ولی مالی....داشتن مهارت‌های اجتماعی ....داشتن خط قرمز توی روابط

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

رفتار قاطع و محکم غیبت نکنی عطر ی برند خوب بزنی لاغر کنی تیپ اش و اسپرت خیلی نزنی رنگ موهاتو خرمایی کن ناخن کاشت نکن ژلیش کن فقط همینا بنظرم چون من اینجوری ام بهم میگن جذابی البته من عطر نمیزنم حساسیت دارم 

۲۵

خوب پس از نظرم بیشتر سیع کن تو اجتماع باشی بیشتر از هرچیز دختر تو این سن باید تو اجتماع باشه 

عطر مخصوص خودتو داشته باش عطر بزن همیشه 

موهم مهمه تو دید اول مدل مو خیلی تاثیر میزاره 

اکس اکسوریم زیاد استفاده کن 

از نظرم ساعتم همیش دستتون باشه 

کفشم مهمه تمیز باشه 

لباس اتو کشیده همیشه 

حتی اگه زیاد ظاهرت برات مهم نیست کاری کن دیگران فکر کنن برات خیلی خیلی مهمه 

با هرکسی مثل خودش باش منصورم از نظر اخلاقه اگه دیدی راحته باهات راحت باش اگه دیدی مودبه مودب باش 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون