2777
2789

از بچگی طوری باهام رفتار کرد که یاد گرفتم روش حساب باز نکنم و خودم مشکلاتمو حل کنم ولی برادرم جان دلش بود خلاصه من تقریبا شیش ماه پیش زایمان کردم،شانش قشنگم مصادف شد با سربازی داداشم،مادرم ذره ای بهم اهمیت نداد،حتی لحظه ای 

امروز صدام گرفته بود گفت چته گفتم بی حوصله ام فکر کنم افسردگیم بیشتر شده برگشته میگه اه تازه حال داداشت رو به راه شده توأم آوار شدی سرم🙄🙄گفتم مگه قراره کاری برام بکنی؟فقط مثل همیشه تنهام می‌ذاری دیگه ،قهر کرده

میفهمم

منم مریض بشم مامانم کلی عر میزنه😐انگار مقصریم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر منم خودش بود سرکار رفتنش. پس تو الان برای بچه ت کم نزار من تا میتونم ب دخترم رسیدگی میکنم محبتش میکنم منم  افسردگی  گرفتم ولی نگا ب دخترم کردم زندگیم ساختم من دارو خوردم حال مرگ داشتم ولی اراده کردم دارو هام ریختم سطل..کتاب  های روانشناسی بخون کارای خونه تو انجام بده اشپزی کن .با خدا حرف بزن قران نماز...امامزاده برو پیاده روی کن...

من اگه خونه مادرم میخوابیدم شب بچه گریه میکرد میگفت ساکتش کن صبح زود باید بیدار بشم برم شیفت  ولی بابام می اومد یکم بچه م اروم میکرد...حالا میدونم کارش سخته ولی خیلی ها دیدم کارشون سخت ترع ولی ب بچه ها نوه هاشون رسیدگی میکنم.مثلا لباس برا من نمیخرید الان اینقد لباس برا دخترم میخرم ک همه دیگه بهم میگن چرا اینقد لباس میخری برا دخترت تمام عقده ها کمبود هام برا دخترم جبران میکنم تو مادر خوبی باش راه مادرت پیش نگیر....