2777
2789
عنوان

شماها که دختر نوجوون دارین و حال دل خونتون زیاد میزون نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 54 پست
به من بگید چجوری به مامانم بگم اصلاح کنم ؟دبیرستان همه صورت تمیزن من هنوز سیبیل دارم مسخره کل مدرسه ...

دورت بگردم. با مامانت منطقی حرف بزن. بگو مسخره می کنن..با زبون خوش بگو اول قربون صدقه مامانت برو بگو می دونم نگران حرف فامیلی ولی من خیلی دارم ادیت میشم بازم هر چی شما بگی.... شاید شرمنده شه . دختر  من ششم بود وسط آبروشون برداشت. پشت لب ش رو هم خودم وکس می زارم.  

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
و درد و دلاشو بشنو پسش نزن نگو چقدر حرف میزنی نگو چقدر چسناله میکنی به تو نگه به کی بگه به رفیقای یک ...

باهام حرف زیاد می زنه ....

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین ...

لوآزم ارایش آرایش دارن یکم. اتاقشون عین بازار شامه...گاهی می رم تمییز می کنم ولی فرداش باز افتصاحه

من با اینکه مامانم کلی پسم میزنه سعیمو میکنم کار خطایی نکنم سخته خیلی

مامانت خسته است.... دلش سالها پر بوده حتما

باهاش وقت بگذرون گلم...

دلیلش چیه؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

با اينكه حالم اصلا خوب نبود (از لحاظ روحى)

ديروز بردمش بيرون براش دو دست لباس گرفتم و ى روغن مو

دو ونيم خرج كرديم برگشتيم حال دل اون خوب شد

منم كه همون بودم

البته براش ى كاسه آش رشته هم خريدم خورد

١١سالشه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
من خوراکی خیلی دوست دارم به عنوان یه نوجوون

اره راست می گی عاشق خوراکی و خوردن ه.. اگه غذا رو دوست نداشته باشه کلی کسل میشه

میترسم

این ترسه هست طبیعیه

اگه خیلی میترسی کم کم شروع کن اول قسمت بالاییو بزن بعد کم کم عادی میشه بیا پایین تر  

یا مثلا دختر داییم سیبیلاشو زده بود بعد اومد ازین ماسکای صورت که روی پوست خشک میشن گذاشته بود به مامانش گفت وقتی ماسکو کندم سیبیلام باهاش کنده شده

بخدا چیزی نمیشه نهایتش یه هفته غر میشنوی

باهاش وقت بگذرون گلم...دلیلش چیه؟

همسرم بردرلاینه( اختلال شخصیت مرزی)

به من بگید چجوری به مامانم بگم اصلاح کنم ؟دبیرستان همه صورت تمیزن من هنوز سیبیل دارم مسخره کل مدرسه ...

بگو با مشاور صحبت کردم، گفت به مادرت سلام برسون و بگو مگر حدیث امام علی ع را نشنیدی که فرمودند: فرزند زمان خویش باشید.

میترسم

می تونی برداری سیبیل هاتو ولی میای خونه یکم با مداد ابرو پشت لبت رو سیاه کن