منم حال دلم بدجوری بده،،، چکار کنم حالشون خوب شه. اون بابای خودخواهانه که دنبال کار و تفریح خودشه
من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
به من بگید چجوری به مامانم بگم اصلاح کنم ؟دبیرستان همه صورت تمیزن من هنوز سیبیل دارم مسخره کل مدرسه ...
دورت بگردم. با مامانت منطقی حرف بزن. بگو مسخره می کنن..با زبون خوش بگو اول قربون صدقه مامانت برو بگو می دونم نگران حرف فامیلی ولی من خیلی دارم ادیت میشم بازم هر چی شما بگی.... شاید شرمنده شه . دختر من ششم بود وسط آبروشون برداشت. پشت لب ش رو هم خودم وکس می زارم.
من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
و درد و دلاشو بشنو پسش نزن نگو چقدر حرف میزنی نگو چقدر چسناله میکنی به تو نگه به کی بگه به رفیقای یک ...
باهام حرف زیاد می زنه ....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین ...
لوآزم ارایش آرایش دارن یکم. اتاقشون عین بازار شامه...گاهی می رم تمییز می کنم ولی فرداش باز افتصاحه
من با اینکه مامانم کلی پسم میزنه سعیمو میکنم کار خطایی نکنم سخته خیلی
مامانت خسته است.... دلش سالها پر بوده حتما
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃
اره راست می گی عاشق خوراکی و خوردن ه.. اگه غذا رو دوست نداشته باشه کلی کسل میشه
می تونی برداری سیبیل هاتو ولی میای خونه یکم با مداد ابرو پشت لبت رو سیاه کن