2777
2789
به روش بیار

چی بگم به نظرت 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه اینجوریه که خب نباید اینجوری می‌کرد دیگهت هم دیگه براش نخر اگرم میخری خیلی ارزون بخر😂

نمیخرم دیگه کوفتش بشه 😂

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بعضیا با کادو خریدنشون انگار میخوان به ادم فحش بدن😂کاری ازت برنمیاد دیگه نخر دفعه بعدی

همووون 😂

بگو چیزی نمیدادی که سنگین تر بودی منم خودمو گول میزدم حتما یادش رفته 

چی بگم به نظرت

من دقیقا همچین اتفاقی برام پیش اومده و دوستم همچین کاری باهام کرد منم گذاشتم تولد دخترش که بود کادویی که داده بود رو بردم برای دخترش و دیگه هم براش از لحاظ مالی هزاری هم خرج نکردم

باز خوبه واسه تو خریده واسه من که هیچی نگرفت طلبکارم بودبهترین کار اینه اگه مطمئنی مشکل مالی نداره ب ...

ولی به نظرم نمی‌خرید سنگین تر بود 🤦

اصلا نه خودش اهل حجابه نه من نمی‌دونم این روسری حاج خانمی رو چطور اومد کادو داد 

من دقیقا همچین اتفاقی برام پیش اومده و دوستم همچین کاری باهام کرد منم گذاشتم تولد دخترش که بود کادوی ...

اینم فکر خوبیه ما که مجردیم 

نگه میدارم تولد خودش که شد به خودش برمیگردونم 🤔

وای من به جات حرصم گرفته😂😂

از فحش بدتر بود 😭😂

شاید شرایط مالیش خوب نیس 

احتمالا اونم ته دلش ناراحت و معذبه که نتونسته جبران کنه . بنظرم تو دوستیاتون یا دلی کادو بخرید یا طوری هدیه بدید که طرف بتونه جبران کنه استرس نگیره که چی بگیرم چی نگیرم 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
شاید شرایط مالیش خوب نیس احتمالا اونم ته دلش ناراحت و معذبه که نتونسته جبران کنه . بنظرم تو دوستیاتو ...

نه عزیزم می‌شناسمش به جز هزینه ترمیم مژه و ناخن و لباساش هفته ای چند بار کافه میره و استوری میزاره ، می‌تونست حداقل شومیزی لباسی چیزی بخره خودش هم می‌دونه اون روسری استفاده نمیشه 

نه عزیزم می‌شناسمش به جز هزینه ترمیم مژه و ناخن و لباساش هفته ای چند بار کافه میره و استوری میزاره ، ...

پس بی احترامی کرده بهت ... 

کادو شده بود یا باز بود ؟ میگم نکنه اشتباهی شده باشه؟ من اصلا تو ذهنم نمیگنجه که آدم پول داشته باشه و برا دوستش همچین حرکتی بزنه 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
پس بی احترامی کرده بهت ... کادو شده بود یا باز بود ؟ میگم نکنه اشتباهی شده باشه؟ من اصلا تو ذهنم نمی ...

تا کرده بود تو جعبه کادویی کوچیک گذاشته بود 

نمی‌دونم ، اول فکر کردم از دستم ناراحته ، ولی هرچی فکر کردم به نتیجه نرسیدم ، تاحالا  دلخوری بینمون پیش نیومده