2777
2789
عنوان

بیاید بگید رسم مادر زن سلام چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 30 پست
ما رسم داشتیم طلا میبردن برای مادر زن سلام ولی منو شوهرم چیزی نبردیم شوهرم دستش خالی بود و مادرم اصل ...

مامان منم همینو میگه،  فعلا شوهرم هرچی هست و داره میده واسه خرج عروسیمون و اجاره خونه و قسط و اینا

حتی باباش اصلا نمیخواست عروسی بگیره به زور راضی شدن

حتی واسه منم سرویس طلا نمیگیرن

ما هفته بعد رفتیم خونه مامانم و ۵۰۰ تومن کادو دادیم بهش و ازش تشکر کردیم بابت زحماتش

دیگ همین در توان ما بود

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=362735162]مامان منم همینو میگه،  فعلا شوهرم هرچی هست و داره میده واسه خرج عروسیمون و اجاره خونه و قسط و ا ...[/QUOT

بالاخره راضی شدن برات عروسی بگیرن ؟ چخوب خوشحال شدم ی تیکه از طلاکه برات میارن عروسی رو بده به مامانت

خب مثلا یه سبد گل کوچیک هم یکی دو تومن درمیادکادو چی آدم بگیره خوبه؟

سکه پارسیان

لباس 

ولی بنظرم سکه درحد یه تومن خیلی بهتر از لباسه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ما هفته بعد رفتیم خونه مامانم و ۵۰۰ تومن کادو دادیم بهش و ازش تشکر کردیم بابت زحماتشدیگ همین در توان ...

خب چه سالی انقد دادید مهمه

راستی الان گفتی پول یادم اومد ، کارت هدیه هم میشه داد که به سلیقه خودش هرچی خواست بگیره 

تهش مجبورم از حقوق خودم بدم 

ولی دلم میخواد شوهرم بگیره به هرحال حداقل یه تشکر بکنه 

خب مثلا کادو چی خوبه؟

طلاو سکه و اینجور چیزا که نمی‌شه خیلی گرونه اول زندگی یه لباسی یا یه چیز خیلی سبک بگیرید عذرخواهی کنید تمام یا اصلاً نرید منم یک هفته است عروسی گرفتم مامانم اینا آخر هفته دعوت کردن قرار نیست کادو بگیرم. خانواده آدم آدمو درک نکنه دیگه کی می‌خواد درک کنه

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
[QUOTE=362735162]مامان منم همینو میگه، فعلا شوهرم هرچی هست و داره میده واسه خرج عروسیمون و اجاره خو ...

یادته منو؟! آره بالاخره راضی شدن 

مامان منم اوضاع و میدونه میگه توقع ندارم

الان یادم اومد گفتم اگه یه کارت هدیه در حد ۲ تومن بدیم خوبه یا بده؟

خب چه سالی انقد دادید مهمهراستی الان گفتی پول یادم اومد ، کارت هدیه هم میشه داد که به سلیقه خودش هرچ ...

دوسال پیش بود عزیزم ....الان به نظرم یه تومن کافیه 

مامانا ک انتظاری ندارن فقط برای تشکره

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
طلاو سکه و اینجور چیزا که نمی‌شه خیلی گرونه اول زندگی یه لباسی یا یه چیز خیلی سبک بگیرید عذرخواهی کن ...

هیجی نمیخوای بگیری؟

بد نمیشه؟

منم مامانم گف اصلا بهش هیچی نگو 

بعد از اون طرف میگه داماد خالم ربع سکه گرفته

هیجی نمیخوای بگیری؟بد نمیشه؟منم مامانم گف اصلا بهش هیچی نگو بعد از اون طرف میگه داماد خالم ربع سکه گ ...

واقعا نمیخوام بگیرم  چرازشت باشه  

هیجی نمیخوای بگیری؟بد نمیشه؟منم مامانم گف اصلا بهش هیچی نگو بعد از اون طرف میگه داماد خالم ربع سکه گ ...

اتفاقا برعکس اون میخاد کادو بده بما