2777
2789
عنوان

عکس شام بهار🥰شما چی دارین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4138 بازدید | 207 پست
جسارتا در سایت نگفتم اسمش رو تا به حال🙏🙏

مشکلی نیست عزیزم 

چه خوب..

خوشحال شدم 

موفق باشی

درضمن  از سایت نرو

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.

مشکلی نیست عزیزم چه خوب..خوشحال شدم موفق باشیدرضمن از سایت نرو

زنده باشی آنه جان❤

ممنون از توجه تون🙏😍

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قربونت برمممم😍😍💋💋♥️♥️مرسی خوشگلممممم😍😍😍😍😍😍😍😘😘♥️♥️♥️عزیزم😁♥️

❤❤❤

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای انسان بودن زیادی آسیب پذیر بودم کاش درختی ، تخته سنگی،چیزی بودم..

هیکلم رو فرمه نمیخوام‌خراب بشه برا همین سالم خوری دارم😁😁

کار خوبی میکنی عزیزم♥️♥️

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

عالیهههههه😍😍😍😍😍😍نوش جونتون عزیزم💖💖😘😘♥️♥️♥️

ممنونم عزیزم خوشمزه شماهم نوش جونتون باشه🥰

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
ممنونم عزیزم خوشمزه شماهم نوش جونتون باشه🥰

مرسی فداتشم♥️♥️

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

خدا نکنه عزیزه‌دلم چندسالی خواننده خاموش بودم همه تاپیکاتو دنبال میکردم از همه غذا هات اسکرین دارم😁 ...

عزیزم😍😍😍چقد ذوق کردم😍😍😍♥️♥️♥️😘😘😘💋💋💋💖💖🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🫂🫂🫂🫂💙💙💙❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷

خدا نکنه عزیزه‌دلم چندسالی خواننده خاموش بودم همه تاپیکاتو دنبال میکردم از همه غذا هات اسکرین دارم😁 ...

عزیزم😍😍😍چقد ذوق کردم😍😍😍♥️♥️♥️😘😘😘💋💋💋💖💖🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🫂🫂🫂🫂💙💙💙❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷

الان برام آورد😂🤣خوشمزه میشه؟ امتخانش میکنم مرسی

آخی نوش جونت😍

بله عزیزم .کم بزن اگه دیدی دوست داری کم کم زیادش کن

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!