2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی وپیگیر

177 بازدید | 11 پست

تا حالا بوده مثلا تو مهمونی خانوادگی باشید، و پسری بهتون نگاه کنه بعد از کسی راجب شما سوال کنه ، بخاد پیگیرتون بشه برای ازدواج آیا شده و خیلی توی خواستگاری سمج باشه ؟ چجوری نگاهتون میکرد پیگیر بود ؟ لطفا تعریف کنید .یا زیر نظر بگیرن

مثلا یکی می‌گفت منو دید با مانتو زرشکی ، بعد هعی پرسید راجب من ک فلانی کیه چکارس . خیلی تو بهر رفته بود .

یا خانوادش لطفااااااااااا تعریف کنید

یا یکی می‌گفت رفته بودیم خانوادگی تو باغ یکی از آشنایان مون اونجا منو پسندید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه این‌میشه سنتی؟

سنتی به اونی مبگن که با معرفی و انتخاب بقیه تازه میرن خونه دختره رو ببینن که اگر پسند شد ادامه بدن 

این بنده خدا 

در نگاه اول خوشش اومده پبگیر شده دیگه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

من امروز مدرسه بودم دانش آموزم بعد مدیر صدام زد دفتر گفت یکی از پسرای اداره که میان بازدید از تو خوشش اومده شمارتون گرفته با آدرس رفتم خونه مامانم گفت گفتم دخترم کوچیکه پسره خیلی خوب بود 🥴😂

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره